Haberler

Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika, Nadir'i zehirliyor

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde nefeslerin tutulduğu dizinin yeni bölümüne Şahika'nın intikamı damga vuruyor. Dizide Nadir karakterini oynayan Hakan Karahan, öldürülerek diziye veda ediyor.

ŞAHİKA, NADİR'İ ZEHİRLEDİ

Yasak Elma yeni bölümde Ender, Şahika'yı şirketten kovuyor. Ender'in "Şahikacım buraya senin olmayan işine son vermeye geldim. Odayı boşaltman gerek" sözleri dikkat çekiyor. Nadir'e giden Şahika bir darbe de ondan alıyor. Ancak intikam planı yapan Şahika, Nadir'in içkisine zehir koyuyor. Aniden fenalaşan Nadir yere yığılıyor. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Nadir ölürken, ünlü oyuncu Hakan Karahan da diziye veda edecek.

Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika, Nadir'i zehirliyor

YASAK ELMA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ender, Halit'in Leyla'dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla'nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yıldız'ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız'ın hayatını değiştirirken, Halit'in yaptığı yanlış hamleler sonucu hayatı altüst olur ve elindeki her şeyi kaybeder.

Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika, Nadir'i zehirliyor

HAKAN KARAHAN KİMDİR?

Hakan Karahan, 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yazar, şair, şarkı sözü yazarı, senarist, oyuncu ve film yapımcısıdır. Yapmış olduğu bazı çalışmalarında gerçek ismi yerine Sinan ismini kullanmaktadır.

Liseyi Robert Kolej'de, üniversite eğitimini de University of Miami'de işletme üzerine tamamladı. İş hayatına 1984 yılında Cenevre'de Du Pont de Nemours şirketinde başladı. 2003 yılına kadar aktif olarak sürdürdüğü iş hayatının yanı sıra çeşitli yayın organlarında yetmişe yakın makale ve yazı yazdı.

Uzun süre profesyonel olarak voleybol oynayan Hakan Karahan, 1990 yılından bu yana siyah kuşak 3. Dan Aikidocu'dur. Hakan Karahan; Sağır Oda, Gölgesizler, Kaptan Feza, Ateşin Düştüğü yer, Yüreğine Sor, Zeytin Tepesi, Kaçak, Senden bana kalan gece, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kasap havası ve Kadın gibi pek çok dizide rol aldı.

Yasak Elma'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika, Nadir'i zehirliyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

YAŞLI KURT:

Harbiden de bu diziyi izlemek YASAK lanmalı. Pehh

17
21
yanıtYanıtla
GENÇ KURT:

Harbi mi la ! Yasaklayın üleeeeyn . Ağabeyim harbiden istiyor

yanıt12
yanıt4
PAŞALI:

Dizilerin verdiği mesajlar; İstemediğin biriyle evlendiysen ona ihanet edebilir, başkasıyla aşk yaşayabilirsin. Kötü bir olaydan sonra içki içip etrafı dağıtabilirsin. Kötüler daima güçlüdür iyiler ezilmeye mahkumdur. Her dizide yeni elbiseler, ayakkabılar olmalı, alışveriş için hep lüks yerler tercih edilmelidir. Evde ilgi görmeyen adam dışarıda karısını aldatmalı ve bütün suç kadına yüklenmeli, adamın yaptığı da masum gösterilmelidir.

28
2
yanıtYanıtla
aaaaa:

nadiri erken çıkardılar, biraz daha devam etmeliydi.

17
4
yanıtYanıtla
Tülay:

bi ben mi gülüyorum bu dizi yi izlerken. . :) 15 günde bir izlerim belki, ama sanki hiç bir şeyi kaçırmamışım. . bu dizideki hayat. . hani deriz ya böylesi dizilerde ancak olur diye. . . yok bu dizide o dediğimizden bile fazlası oluyor :) devreler yanmış. . senarist kayıp:)

18
1
yanıtYanıtla
C:

En eğlenceli dizi kim ne derse desin . Günümüzdeki sosyal medya algısı ve sonradan görme zengin insanlarla dalga geçiyorlar :)

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hıc bıtmesın. . izledıgım tek dızı

6
1
yanıtYanıtla
Gyron:

Bu sefer elmayı değil, ayvayı yedi.

4
0
yanıtYanıtla
ercan:

dizilerin ismine bakın elma armut kiraz erik dut kavun karpuz yahu bunları seyreden varmı

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title