Haberler

Oyuncu Buğra Gülsoy'un doğum gününde gerginlik! Görüntü almak isteyen muhabire saldırdılar

Güncelleme:

Görüntü almak için oyuncu Buğra Gülsoy'un doğum günü partisinin düzenlendiği mekanın önüne giden Uçankuş TV muhabiri ile oyuncunun arkadaşı Efe Gürsoy arasında tartışma çıktı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen Efe Gürsoy, muhabire saldırdı.

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, önceki akşam yeni yaşını sevdikleriyle kutladı.Ünlü isimlerin akın ettiği doğum gününe katılan oyuncunun arkadaşı Efe Gürsoy ile Uçankuş TV muhabiri arasında arbede yaşandı. Alkolü fazla kaçıran Buğra Gülsoy ise konu hakkında bir açıklama yapmadan mekandan uzaklaştı.

MUHABİRE SALDIRDI

Buğra Gürsoy'un doğum günü partisinden görüntü almak isteyen Uçankuş TV muhabiri ve kameramanı saldırıya uğradı. Gürsoy'u çekmek isteyen basın mensuplarını görünce sebebi bilinmeyen bir şekilde sinirlenen iş adamı Ergün Gürsoy'un yeğeni Efe Gürsoy, önce kameramana sonra da muhabire saldırdı. Direksiyon başındaki muhabirin önüne geçerek aracı durduran Gürsoy, aracın kapısını inen muhabirin göğüs kafesine çarptı. Kavga, çevredeki insanların müdahalesiyle yatıştırıldı

Oyuncu Buğra Gülsoy'un doğum gününde gerginlik! Görüntü almak isteyen muhabire saldırdılar

ALKOLÜN ETKİSİYLE KONUŞAMADI

Doğum günü partisinden çıkan oyuncu Buğra Gülsoy ise alkolün etkisiyle cümleleri toparlayamadı. Uçankuş muhabirinin "Efe Gürsoy'u tanıyor musunuz? sorusuna önce 'hayır' sonra da 'evet' cevabını veren Gülsoy, yaşanan kavga için "Böyle bir şeyden haberim yok" diyerek kendisini bekleyen taksiye bindi.

Oyuncu Buğra Gülsoy'un doğum gününde gerginlik! Görüntü almak isteyen muhabire saldırdılar

Oyuncu Buğra Gülsoy'un doğum gününde gerginlik! Görüntü almak isteyen muhabire saldırdılar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buğra Gülsoy Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500

Yorumlar (8)

FARUK:

Ben magazinciyim ne demek kardeşim polis misin sen ? Önüne geleni çekip boş konuşma hakkını sana kim veriyo

11
3
yanıtYanıtla
uçan dodo:

nagazinciler burunlarını insanların özellerine sokmaktan vazgeçseler iyi olur. bir de utanmadan laf kıvırıp haber diye millete sunuyorlar utanmadan. size ne milletin ne yaptığından. birileri de sizin ailenizi karınızı kızınızı bütün hayatınızı kamerayla kayıt altına alsa hoşunuza gider mi

9
0
yanıtYanıtla
gerçek:

magazinciler kadar üçkağıtçı insan yoktur. insanları tahrik etmek kaza yaptırmak düşürmek için ellerinden geleni yaparlar zamanında sanatçılarımızı itip düşürmeye çalışanlara defalarca rastladık buda kesin kaza yaptırmak için veya kavga için yer aradılar. yani tek suçlu magazinciler

8
0
yanıtYanıtla
dr:

bazen insan bile olmayanlari insan yerine koyarsan yada degerli gibi haer yaparsa o da kendini bulunmaz bir sey sanar sanki ciplak parti de iki foto cekmis olsa ne olacak demek alem yapiyorlar yada gundem de kalmak icin iki gun haber yapma gelir yalvarir kendisi foto koyar durmadan

4
0
yanıtYanıtla
değmezler:

arkadaş şunlara bu kadar değer vermeyin bak sonra neler oluyor havalarından geçilmiyor

2
1
yanıtYanıtla
USTURA:

SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ TÜRK MİLLETİNİN ÖĞRETMENİSİNİZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

0
3
yanıtYanıtla
codelover:

bu herifi yakışıklı bulan kız varsa bende bi tanışmak isterim. ben de ortalama bu herif kadar yakışıklıyım. kızlar yapmayın Allah aşkına bi göz muayenesi herşeyi çözer.

2
1
yanıtYanıtla
oyyy:

hakkını yemeyin yakışıklı endamlı oyunculuğuda güzel parasıda iyi , bir bayanla konuşmayı biliyorsa duygularını anlıyorsa karşısındaki insana saygılıysa psikolojik şiddet uygulamıyorsa beyler üzgünüm şansınız yok. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title