Haberler

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: 13 aydır yalnız yatıyorum

Güncelleme:

Yakın dostları Deniz Seki, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu ile yeni şarkı çıkaran Demet Akalın, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programında kızı Hira babasıyla uyumayı sevdiği için Kurt'la 13 aydır yalnız yattığını söyledi.

Işın Karaca, Deniz Seki ve Cansu Kurtçu ile Alâ adındaki şarkıya düet yapan Demet Akalın, bugün yakın arkadaşlarıyla 2. Sayfa programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Akalın, Okan Kurt'la alakalı herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

"13 AYDIR YALNIZ YATIYORUM"

Eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen ve sonrasında eşinden tek celsede boşanan Demet Akalın, şimdilerde sevgili olduğu Kurt'la yeniden evlenmeyeceğini söyledi. Sunucuların evlilik soruları üzerine konuşan Akalın, "Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocukla alakalı bir durum" dedi.

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: 13 aydır yalnız yatıyorum

"HİRA BABASIYLA UYUYOR"

Hira'ya sabah saatlerinde kendisinin baktığını söyleyen Akalın, akşam saatlerinde kızlarının bakımıyla Okan Kurt'un ilgilendiğini söyleyen Akalın, sözlerine "Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Deniz Seki Okan Kurt Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

Yavuz50:

allah hiç kimseyi eşinden ayrı yatırmasın, kadın erkek fark etmez, evliyken ayrı yatmak ölümün diğer hali.

41
25
yanıtYanıtla
çiğdem:

abartma istersen

yanıt37
yanıt3
ASLI:

21. YÜZYILDAYIZ BU DEVİRDE EVLİLİK DEMODE OLDU ARTIK. KİMSE BİR ÖMÜRÜ AYNI PARTNER İLE GEÇİRMEK İSTEMİYOR EN FAZLA 6 SONRA İNSAN BIKIYOR YENİ MACERALAR YENİ HEYECANLAR ARIYOR. EN İYİSİ TUT Bİ EV BERABER YAŞA NE ZAMAN SIKILDINIZ BİRİNİZ EVDEN ÇIKAR OLUR BİTER SONRA GELSİN YENİ SEVGİLİ. ÇOCUK YAPMAK BAŞLI BAŞINA Bİ HATA BU DEVİRDE UĞRAŞILMAZ.

8
35
yanıtYanıtla
KRALİÇE:

Sen eşinden boşanmadın mı nasıl böyle söyleyebilirsin. Eski eşinle aynı yatakta yattığın zaman resmen Zina yapmış olursun

19
5
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . bir bitmediniz yobazlar sizi.

yanıt11
yanıt9
KRALİÇE:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

yanıt1
yanıt0
MERAKLI MELAHAT:

Eeeee ne demek istiyorsun ? Neyi ima ediyor anlayan varsa , lütfen detaylı anlatsın . Çatlıyacam vallahi !

17
1
yanıtYanıtla
Peki:

''Çocuk için kendimi feda ediyorum'' diyor. . .

yanıt7
yanıt1
MERAKLI MELAHAT:

Haşalaaaahh, ne de güzel açıklamışsın . Sağ ol , sağ ol

yanıt2
yanıt2
uCube:

13 Aydır Okan olmadan yatıyor da, o adam o evde 13 aydır ne yapıyor peki? Sorsan kızı için derler. Bırakın arkadaşım bu ayakları. Bari yaptığınız pislikleri, orada burada söylemeyin anladık göz önünde olan kişilersiniz de, sizin yatak muhabbetinizi de insanların çekmeye hakkı yok. ;))

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title