Haberler

Bartın Defterdarı Şener'den TSO'ya ziyaret

Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener, 31. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener, 31. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

Şener, burada yaptığı konuşmada, Vergi Haftası boyunca mükellefleri iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

Verginin her şeyden önce vatandaşa dönük bir hizmet olduğunu ifade eden Şener, "Bu ödevin zamanında ve tam olarak yerine getirilmesinin daha iyi bir yol, havalimanı, okul, ulaşım, haberleşme, hastane gibi hizmet olarak döndüğünün bilinmesini istiyorum." dedi.

Balık da devletin en önemli gelir kaynağının vergi olduğunu, sunulan hizmet ve yatırımların büyük bir bölümünün vergi gelirleriyle karşılandığını belirtti.

Balık, "Biz de üzerimize düşen görevi tam anlamıyla yaparak ülkemizin gelişimi ve kalkınmasına destek olmak adına ekonominin kayıt altına alınmasını savunuyoruz. Gerek kayıt dışı ekonomi gerekse kayıt dışı istihdam hem ülkemize hem de kurallara tam anlamıyla uyan firmalarımıza zarar vermektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Balık, ziyaretlerinden dolayı Şener ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vergi Haftası Osman Şener Bartın Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title