Haberler

Ece Erken'le aşk yaşayan evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu konuştu: Evliliğimin bitmesinde alakası yok

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ece Erken'in Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan aynı zamanda evli ve iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Sunuculuğunu yaptığı programda aşkını ilan eden Ece Erken'den sonra bir açıklamada Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatından geldi.

CANLI YAYINDA İLİŞKİSİNİ İLAN ETTİ

Erken'in, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla birlikte olduğu ortaya çıkınca sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında açıklama yaparak "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" dedi.

Ece Erken'le aşk yaşayan evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu konuştu: Evliliğimin bitmesinde alakası yok

"HUKUKİ SÜRECİN 3. KİŞİLERLE ALAKASI YOKTUR"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım bu ilişkiyi öğrenince boşanma davası açtığı gündeme bomba gibi düştü. Yasak aşk söylentisiyle gündeme gelen Mahmutyazıcıoğlu avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada "Müvekkilim hakkında devam eden hukuki sürecin 3. kişilerle bir alakası yoktur ve gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Ece Erken'le aşk yaşayan evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu konuştu: Evliliğimin bitmesinde alakası yok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (43)

ESCOBAR:

ECE ERKEN MİLLETİN YEDİ CEDDİ İLE İLGİLİ MAGAZİN ADI ALTINDA DEDİKODU YAPSIN. PROGRAMDA EVLİ Bİ ADAMLA BİRLİKTE OLAN KADIN HAKKINDA EVLİ ADAMLARLA NE İŞİN VAR DİYORDU KADINA KENDİSİ DE AYNI ŞEYİ YAPMIŞ. İNSAN0 SİZE BAKTIKÇA MİDESİ BULANIYOR

107
1
yanıtYanıtla
huri:

evli erkekler daha mı cazip geliyor anlamadımki yuva bozanın yuvası olmaz

67
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Zengin erkekler daha cazip geliyor

yanıt52
yanıt0
HURİ:

O YÜZDEN HABİRE BOŞANIYORLAR

yanıt5
yanıt0
para para:

para olsun aga ben bile evlenirimm onlarada para içinn

yanıt1
yanıt1
SERDAR06:

Utanmazlar milleti haber yaparlar. kendileri evli barklı adamlarla takılırlar

65
0
yanıtYanıtla
hııı:

REZİLLİK

27
2
yanıtYanıtla
...:

Bunlar milleti kınamıyor muydu, yaptıkları ahlaksız programla?

22
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ahlaksızlığınızı meşru gösterdinizya size daha ne söylenir ki,zavallısınız o kadar işte

20
0
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

bizi yaratan var sınıfta kaldın. !!! yıkılan yuvalar, yıkmasaydın ece, yuvasız kuşlar gibi olursun sende ece, . !!

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title