Haberler

Nişanlısının boğazını keserek öldüren genç kızın ifadesi ortaya çıktı: 'Sana sürprizim var' dedikten sonra bıçakladım

Güncelleme:

Eskişehir'de tartışma sırasında nişanlısını bıçakla öldürdükten sonra gözaltına alınan genç kız tutuklandı. Emrah Öztürk'ün kent ormanı girişinde öldürülmesine ilişkin yakalanan genç kadın ifadesinde "Sana sürprizim var, gözlerini kapat" dedikten sonra nişanlısını boğazından bıçakladığını itiraf etti.

Eskişehir'de Zehra A., nişanlısını ormanlık alana götürüp boğazından bıçaklayarak öldürdü. Jandarma ekiplerince, Emrah Öztürk'ün kent ormanı girişinde öldürülmesine ilişkin yakalanan Zehra A. (22), ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

"SANA SÜRPRİZİM VAR, GÖZLERİNİ KAPAT" DEDİKTEN SONRA NİŞANLISININ BOĞAZINI KESMİŞ

Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Zehra A, adliyeden çıkarılırken cinayetin nedenini soran gazetecilere "Anlatılanların hepsi yalan, bir nedeni var." yanıtını verdi. Jandarmadaki ifadesinde "Sana sürprizim var, gözlerini kapat." diyerek nişanlısı Öztürk'ü bıçakladığını belirten zanlının, savcılık ve hakimlikteki sorgusunda "Ormanda bana yanaşmaya çalıştı, istemeyince bıçak çıkardı. Boğuşma sırasında boğazı kesildi ve bıçaklandı." diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

ÖNCEKİ NİŞANLISINI DA BIÇAKLAMIŞ

Kars'ta 2018'de nişanlanıp ayrılan Zehra A'nın bu kişiyi de bıçakla yaraladığı ortaya çıktı. Bu olay nedeniyle "basit yaralama" suçundan bir süre cezaevinde tutulan şüphelinin, "Ailemin baskıları nedeniyle nişanı atamıyordum. Hatta kendi ailem, nişan atmaya razı olmadıkları için 'Buradan cenazen çıkar.' diyorlardı. Evlenmek istemiyordum, okumak istiyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum." savunmasını yaptığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan Emrah Öztürk'ten (28) haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine güvenlik ve iş yeri kameralarını inceleyen polis ekipleri, bu kişi ile nişanlısı Zehra A'nın Eskişehir-Seyitgazi kara yolundaki ormanlık alana girdiğini ancak genç kızın buradan tek başına ayrıldığını belirlemişti. Ormanlık alanda yapılan incelemede, bıçaklanarak öldürülen Öztürk'ün cesedi bulunmuş, katil zanlısı Zehra A. ise Antalya'ya kaçmak isterken yakalanmıştı.

Nişanlısının boğazını keserek öldüren genç kız: 'Sana sürprizim var' dedikten sonra bıçakladım

Nişanlısının boğazını keserek öldüren genç kız: 'Sana sürprizim var' dedikten sonra bıçakladım

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title