Haberler

Cem Yılmaz aşk sorularına çok sinirlendi: Bıktım, ben artık 50 yaşına geldim

Güncelleme:

Bir mekan çıkışında magazin muhabirleriyle karşılaşan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya soruları karşısında isyan etti ve "Bıktım artık, bunlar çok ciddi konular" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli ile ayrılığın ardından oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, hakkında çıkan haberlerden çok sıkıldı. Cem Yılmaz muhabirlerin aşk sorularına sonunda isyan etti.

Cem Yılmaz aşk sorularına çok sinirlendi: Bıktım, ben artık 50 yaşına geldim

SONUNDA İSYAN ETTİ

Özel hayatının sürekli gündemde olmasından rahatsızlık duyan Cem Yılmaz, aynı soruların tekrar tekrar sorulmasından rahatsız olduğunu söyledi. Muhabirlerin sorularına isyan eden Cem Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Cem Yılmaz aşk sorularına çok sinirlendi: Bıktım, ben artık 50 yaşına geldim

"BEN ARTIK 50 YAŞIMA GELDİM"

"Bıktım artık valla bıktım. Ne açıklaması yapayım? Çok ciddi konular bunlar. Ben artık 50 yaşına geldim. Her şeyi çok hafife alıyorsunuz."

Cem Yılmaz aşk sorularına çok sinirlendi: Bıktım, ben artık 50 yaşına geldim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

KARA:

50 YAŞINA GELDİN HALA KARI KIZ PEŞİNDESİN ACABA KENDİ KIZINIZ OLSA KENDİNDEN 30 YAŞ BÜYÜK BİRİYLE GÖRÜŞTÜRÜR MÜSÜNÜZ

111
6
yanıtYanıtla
nk:

parası varsa neden olmasın

yanıt9
yanıt32
KARA:

SENİN KIZIN OLURSA ÖLE YAPARSIN KARDEŞ

yanıt17
yanıt21
Yok:

Böyle şeyler yazanlarda bu tarz şeyleri en çok yapanlar. . .

yanıt1
yanıt5
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bizde sizden bıktık lan züvaslu,bu ülkeyi diğerleri gibi sende bir an evvel terkedip amerikacığınıza yerleşin ne olur

53
14
yanıtYanıtla
XXXX:

bu zatın kendiside filmleride beş para etmez))))

yanıt24
yanıt6
DJ BORİS BREJCHA:

BİZ DE SİZDEN BIKTIK.

47
3
yanıtYanıtla
c:

sende yaşına göre davran o zaman. 50 yaşındaki adamın kıız yaşındakilerle işi ne . . paranın cahilleştirdiklerinden bir tane daha görgüsüz işte ben paramla herşeyi satın alırım düşüncesi

38
4
yanıtYanıtla
D:

Sana teklif etseydı hayır dıcektın sankı :D

yanıt1
yanıt4
C:

evlenmeden önce olsaydı neden olmasın derdim . . 44 yaşındayım

yanıt3
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title