Haberler

    Mustafa Denizli: O haberi aldığımda dizlerimin bağı çözüldü

    Mustafa Denizli, Nursal Bilgin'i şu sözlerle anlattı:

    "Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da göreve başladığımda tesislerde bir centilmen ile karşılaştım. 50 yıllık futbol hayatımda sporcu ve teknik adam olarak birçok insan ile tanıştım. Nursal gibi centilmen, saygılı ve herkesin her derdini dert edinen, kulübün ona verdiği görevleri layıkıyla yerine getiren, böyle bir altın kalpli insanla çalışma arkadaşı olarak, yani aynı ekibin içinde biri olarak çok az insanla çalıştım. Bende inanılmaz olumlu izler bıraktı, ailesini tanıma fırsatı buldum, çocukları çocuklarım gibi oldu.

    BiR ANDA DÜNYAM DEĞiŞTi Dolayısıyla televizyon başında maçı izlerken aklım yerimden çıktı. Bir vatandaşımız, bir futbolsever böyle bir olay yaşıyor diye. Ama sonradan onun Nursal Bilgin olduğunu öğrenince dizlerimin bağı çözüldü, bir anda bütün dünyam değişti.

    KEŞKE HERKES TANISAYDI

    Spor dünyası belki kendisini mütevaziliğinden ötürü çok fazla tanıma ve hakkında bilgi sahibi olamadı. Ama ben yakinen tanıdığım için gerçek manada ailemden birini kaybetmiş gibi duygular içindeyim. Hem Kasımpaşa camiasının hem çalışma arkadaşlarının hem de hepimizin başı sağ olsun. Keşke daha fazla sayıda futbol çevresi onu tanıma fırsatı bulsaydı, nasıl bir değer olduğunu yakından anlayabilirdi.

    DUYGULARIM ÇOK FARKLI

    Herkesinüzüntüsünü hele hele onunla çalışanların üzüntülerinin çok derin olduğunu biliyorum. Ama benim hissettiklerim çok farklı. Tabii herkes kendi hislerini düşünebilir. Ama ben bunu kamuoyu ile paylaşmayı bir zorunluluk olarak hissettim ve bu satırları insanlarımızla paylaşmak istedim. MEKANIN CENNET OLSUN · GeRçeK manada mekanı cennet olsun dediğimiz insanlar vardır. Nursal herhalde bunun en fazla hak eden insanlardan biriydi. Gerçekten mekanı cennet olsun. ben hayatım boyu, yaşadığım müddetçe onu hep böyle anacağım, hep böyle hatırlayacağım hep böyle anlatacağım. Onu tanımak onunla çalışmak benim için hakikaten, gerçek manada bir şanstı. Bunu paylaşmak istedim."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mustafa Denizli Kasımpaşa Futbol Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
    500

    Yorumlar (1)

    Adınızı Yazın:

    Allah taksiratını affetsin. Gerçekten tanıştığımız ilk günden itibaren bende her zaman iyi intibalar bırakmış değerli bir kardeşimizi kaybetmiş olduk. Tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title