Haberler

Dorukhan Toköz, Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamayacak

Güncelleme:

Kara Kartal'a 2018 yılında katılan Dorukhon Toköz, Siyah-Beyazlı formayla 1 sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmişti.

23 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Euro 2020'de Türkiye forması giyip ardından Avrupa'ya açılmanın planını yaparken talihsiz bir olay yaşayıp Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la 6 Ekim 2019'da oynanan maçta dizinden sakatlanmıştı. Bu tarihten beri formasından uzakta kalan Dorukhan, geçen hafta Almanya'daki tedavisini tamamlayıp İstanbul'a döndü.

HEDEFİ EURO 2020

Sağlığına kavuşması sebebiyle bir an önce formasına geri dönmeyi planlayan genç oyuncuyla, teknik direktör Sergen Yalçın'dan, "15 gün daha burada tedavi sürecini devam ettir ardından takıma katılırsın" cevabı verildi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALAMAYACAK

Dorukhan'ın, bu yaz Avrupa'ya transfer olabilmek için Türkiye'nin EURO 2020 kadrosu için şansını zorlayacağı bildirildi. Beşiktaş'la 2021 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetimle anlaşan tecrübeli ön liberonun, bu süreçte kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle bu kararından geri adım attığı kaydedildi. Kulüple 2021 yılına kadar kontratı bulunan Dorukhan'la İtalya Serie A ekibi Udinese ilgileniyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

BJK:

Yahu kardeşim şu yorum yapanları anlamıyorum, inanmayın, acaba Dorukhanın bu konudan haberi var mı?

10
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Sende bizim ahımız var onun için dikiş tutmazsın, hem Eskişehir''li olacaksın bu şehrin takımında yetişip futbol piyasasında adını duyuracaksın ve bu kadar maddi olarak zor durumda olan takımına beş kuruş kazandırmadan defolup gideceksin, sen yat kalk dua et milli takım kadrosunda geldin milli duyğular önde olduğu için tepki görmedin, ama bu yaptığını ES ES taraftarı olarak unutmayacağız.

5
5
yanıtYanıtla
onur:

yalan haber dorukhan beşiktaşlı takımda kalır

5
3
yanıtYanıtla
Frozen:

Profesyonel bir futbolcu sonuçta iyi bir teklif geldiğinde değerlendirecektir. Bu son derece normal bir durum hiçbir futbolcu sonuna kadar aynı takımda kalacak diye bir durum yok sonuçta Ahmet gelir Mehmet gider. . .

yanıt1
yanıt1
BEŞİKTAŞLIYIZ BEŞİKTAŞ LAY LA LAY LA LAY:

YALAN HABER BEYLER. . FANATİK YAZIYOR ALTINDA OKUMADINIZ MI ??BEŞİKTAŞ BIRAKMAZ KENDİ ÇOCUĞUNU, HA SÜPER Bİ TEKLİF GELİR O AYRI. .

5
0
yanıtYanıtla
iyi yapmış:

aklı olan fırsatını bulan bütün oyuncular son yıllarda avrupaya gidiyor türkiyede 30 yaş üstü yabancılardan onlara forma verilmiyor zaten hiç olmazsa avrupaya giden oyuncu arttıkça milli takım izlenebilir hale geldi türkiye ligi emekliler ligi maçları da oyuncular değil hakem federasyon kimi isterse o kazanıyor burada kalıp ne yapacak

4
0
yanıtYanıtla
awentador:

Dorukhan Toköz nereye gitmek istiyorsan kapı orada denilmeli sana çünkü sen artık futbolun dışında ince işlere dalmışsın senden hayır gelmez bundan sonra bu takıma

2
2
yanıtYanıtla
BJK:

Ağır bir sakatlıktan sonra sahalara ne zaman ve nasıl döneceğinin tamamen muamma olduğu bir zamanda bu tür bi atraksiyon yapman sana çok yakışmadı. İnşallah haber gerçek değildir.

3
1
yanıtYanıtla
Zico:

Türkiyede futbolmu kaldi ya.hepsi yabanci ve emekli.sonra gencler Niye yetişmiyo.borc desen almis gitmis.izlemek Zevk vermiyoki gencler nasil oynasin.solda sifir Bizim Lig

3
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

YA ARKADAŞ FANATİK FOTOMAÇ GAZETESİ KADAR YALAN HABER YAZANI GÖRMEDİM SAHTEKARLAR RESMEN YA

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title