Haberler

5 gündür kayıp Melisa'nın babası, kızını kaçıran yeğenine seslendi: Geri getir, o senin kardeşin ve daha çocuk

Güncelleme:

Antalya'da ortaokul öğrencisi Melisa Çelikli'den 5 gündür haber alınamıyor. Genç kızın babası, "Kaçıran kız kardeşimin oğlu. Bunu kesin biliyoruz. 15 yaşındaki çocuktan ev hanımı olmaz" dedi ve "Melisa'yı geri getir. O senin kardeşin; daha çocuk" ifadeleriyle yeğenine seslendi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Melisa Çelikli'den 5 gündür haber alınamıyor. Melisa'nın anne ve babası, kızlarının, halasının oğlu tarafından kaçırıldığını savunarak, savcılığa başvuracaklarını söyledi.

"HALASININ OĞLU KAÇIRDI"

Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'nde yaşayan Şenol Çelikli (42) ile Nurcan Çelikli'nin (39), 7 çocuğundan Melisa,22 Şubat Cumartesi günü 07 SAV 47 plakalı otomobile bindirilerek kaçırıldı. Seralarda işçi olarak çalışan Çelikli çifti, 8'inci sınıf öğrencisi olan kızlarının, halasının oğlu olan aynı ilçenin Gökseki Mahallesi'nde yaşayan A.Y. (21) tarafından kaçırıldığını öne sürdü.

5 gündür haber alınamayan Melisa'yı, halasının oğlunun kaçırdığı öne sürüldü

"MELİSA'YI GERİ GETİR, O SENİN KARDEŞİN"

Şenol Çelikli, "Kaçıran kız kardeşimin oğlu. Bunu kesin biliyoruz. 15 yaşındaki çocuktan ev hanımı olmaz. Kızımızı asla vermeyeceğiz. Savcılığa gidiyoruz. Kaçırdığı araba bir başkasının. Cumartesi akşam kaçırdı. 5 gündür haber yok. Yeğenimize sesleniyoruz. Melisa'yı geri getir. O senin kardeşin ve daha çocuk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çelikli Kınık Haberler

500

Yorumlar (18)

müslüman müteahhit:

imam nikahı varsa dinen sıkıntı yok, islama göre birinci derece akrabadan karı olmaz, bu 2. derece oluyor

9
33
yanıtYanıtla
Bilinçli ol:

Annesinin babasının haberi ve rızaları olmadan hangi imam nikahı geçerli oluyormuş ? kaçırmak nedir ya 15 yaşında bir kız bu? Çocuk bu çocuk! Allah insanlara akıl verdi. -Bilinçli olun aklınızı ve vicdanınızı kullanın !

yanıt23
yanıt1
müslüman taşeron:

öküzsün

yanıt15
yanıt2
hür olmak:

islamda dini nikahın şartlarından biri de hür olmaktır. kaçırılan kişiden karı olmaz. senin dinin ne ki, dinen sıkıntı olmuyor?

yanıt6
yanıt0
MURTEDX:

KARI DİYEN AĞZININ YAYINI

yanıt2
yanıt1
MURTEDX:

cahil coğrafyanın cahil halkı. . .

21
7
yanıtYanıtla
vatandaş.:

kendini filozof zandeden ama bir gram akıl olmayan, kendi görüşünden başkasına cahil gözüyle bakan insan dışı varlık.

yanıt0
yanıt1
Dadaş:

Kedidir kedi

0
18
yanıtYanıtla
bora:

cici kiz sen kaçma

4
13
yanıtYanıtla
cici kız:

bebeğim

yanıt0
yanıt14
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title