Haberler

Ünlü iş adamı Mehmet Dereli sevgilisinin sperm bankasından hamile kaldığı haberlerini doğruladı

Güncelleme:

Sosyetenin konuştuğu iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca'nın sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin vermişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerden sonra Dereli, sevgilisi ile Nişantaşı'nda ilk kez görüntülendi.

HAMİLE KALMASINA İZİN VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

61 yaşındaki iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca'nın çocuk isteğini "Bu yaştan sonra sorumluluk alamam" diyerek reddetmişti. Ancak Dereli, sevgilisinin bir sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin vererek gündem yaratmıştı.

Ünlü iş adamı Mehmet Dereli kendisinden hamile olmayan sevgilisiyle görüntülendi!

HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ DOĞRULADI

Bu gelişme sonrası Mehmet Dereli ve sevgilisi Elaine Fonseca Nişantaşı'nda özel bir hastaneden çıkarken ilk kez Snob Magazin kamerasına takıldı. Mehmet Dereli, basına yansıyan haberlerin doğru olduğunu söyledi. Elaine Fonseca'nın karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Ünlü iş adamı Mehmet Dereli kendisinden hamile olmayan sevgilisiyle görüntülendi!

MEHMET DERELİ KİMDİR?

1957 İstanbul doğumlu Mehmet Dereli, motor, makine yedek parçaları üreten ve pazarlayan şirketin ortağıdır. Sanayici bir ailenin çocuğu olan Dereli, ilk ve orta eğitimini İstanbul Işık Lisesi'nde tamamladı.

Dereli üniversite için Amerika'ya gitti ancak eğitimini yarıda bırakıp Türkiye'ye döndü. Bunun üzerine aile şirketinde çalışmaya başladı. Ünlü iş adamı, ilk evliliğini Esra Özkan'la yaptı. Bu evlilikten 1989 yılında Emir adlı oğlu dünyaya geldi. Dereli oğlunun annesi olan Özkan'dan bir süre sonra boşandı.

Sürekli magazin dergilerinde boy gösteren Dereli, ikinci evliliğini 1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör'le yaptı. Bu evlilikten ise 2003 yılında Kerim adlı çocukları dünyaya geldi.

2016'da karaciğer nakli olarak hayata tutunan Mehmet Dereli, beş yıldır Brezilyalı Elaine Fonseca' sevgililer. Sosyetik iş adamı 2012 yılında Hülya Avşar'la da kısa süreli bir birliktelik yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Dereli Dereli Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (26)

PAŞALI:

İzmir''li ilkokul öğrencisi Elanur Akıncı Matematik'' te Dünya birincisi oldu. Tebrikler.

63
8
yanıtYanıtla
BİLÜÜN MÜ KİM:

ZEKA KÜPÜSÜN SEN) NERDE YAZIYOR))

yanıt1
yanıt3
Adınızı Yazın:

PEKİ BU KADIN NEDEN HALA BU ADAM İLE BİRLİKTE ? GİT GENÇ BİR SEVGİLİ BUL ONDAN İSTEDİĞİN ÇOÇUĞU YAP. . . . . . YADA ADAMIN ÇOCUĞU OLMUYOR :)

22
3
yanıtYanıtla
parada huzur yok.....:

YADA ADAMIN PARASI İÇİN BERABER NE DERSİN :)))))biraz gerçekçi olun . . . . . . . .

yanıt18
yanıt1
huri:

para olabilir mi nedeni

yanıt32
yanıt1
codelover:

adamın parası var ama tüfeği boş. paradan olmak istemiyor onun için adamı bırakamaz. . başkasının tüfeğinden vuurlmak yerine direk kendi mermisini kendi yemiş anladın?

yanıt21
yanıt1
CİCİ KIZ:

EE SORUMLULUĞUNU ALAMIYOR AMA SEVGİLİSİNE İZİN VERIYOR O COCUK DOĞUNCA NE OLCAK

19
1
yanıtYanıtla
ank:

iğrençlik bu

17
2
yanıtYanıtla
kralo:

para varsa huzur var. bu kocaman bi gerçek.

12
6
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

patron beline saglik diyemedim ya loo

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title