Haberler

Pakistan savunma sanayisine SEDEC daveti

Pakistan savunma sanayisi temsilcileri, anayurt ve sınır güvenliği, iç güvenlik ve savunma sistemleri konularında uluslararası ve ulusal oyuncuları bir araya getiren SEDEC Türkiye 2020 etkinliğine davet edildi.

Pakistan savunma sanayisi temsilcileri, anayurt ve sınır güvenliği, iç güvenlik ve savunma sistemleri konularında uluslararası ve ulusal oyuncuları bir araya getiren SEDEC Türkiye 2020 etkinliğine davet edildi.

SEDEC Türkiye Ofisinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyareti kapsamında gerçekleştirilen Pakistan-Türkiye I·s¸ ve Yatırım Forumu'nda SEDEC Türkiye Koordinatörü Hilal Ünal Türkan tarafından Pakistanlı savunma sanayisi ve güvenlik yetkilileri SEDEC Türkiye 2020 etkinliğine ilişkin bilgilendirildi.

Etkinlik için davette bulunan Ünal, Türkiye ve Pakistan arasında yapılacak iş birliklerini gerçekleştirmek ve belirlenen hedeflere ulaşmak için SEDEC'in etkin ve aktif bir platform olacağını bildirdi.

Kara, deniz ve hava kuvvetleri komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) gibi ihtiyaç makamlarını, üreticilerle doğrudan bağlantıya geçiren SEDEC'in, ana sanayi üreticilerinin, KOBI· seviyesinde tedarik zinciri bağlantılarını en kısa sürede sağlayabilen etkin bir platform olduğu belirtildi.

SSB ve Savunma Sanayi İhracatçıları Birliğinin desteğiyle organize edilen ve 2-4 Haziran'da Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenecek SEDEC Türkiye 2020 etkinliğine, anayurt güvenliği, sınır güvenliği, iç güvenlik ve savunma sistemleri alanlarında ana sanayi firmaları katılacak.

Etkinlik, aynı zamanda, önceden planlanan ikili is¸ görüşmeleri kapsamında yabancı orijinal ekipman üreticileri ile birinci ve ikinci seviye tedarikçileri, Türk savunma ve güvenlik sanayisi firmalarıyla buluşturacak. Türk firmalarının, özellikle KOBİ'lerin, yetenek ve başarıları yabancı misafirlere daha yakından tanıtılacak. Etkinliğin ilk gününde, anayurt güvenliği, sınır güvenliği ve iç güvenlik sistemlerinin tedarik zinciri konularını kapsayan bir konferans gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Pakistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title