Haberler

Gülben Ergen koronavirüs salgını nedeniyle mahkemedeki duruşmasına katılamadı

Güncelleme:

Gülben Ergen'in 2 yıl 8 ay hapis istemiyle İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı dava bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. Ancak ünlü isim, koronavirüs salgını sebebiyle duruşmaya katılamadı.

Ünlü oyuncu Gülben Ergen, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen davadaki duruşmasına katılmadı. Ergen'in avukatı, ünlü ismin, koronavirüs salgını sebebiyle duruşmaya katılamadığını belirtti.

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE KATILAMADI

İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki Erhan Çelik'in avukatı Ahmet Avşar ve Gülben Ergen'in avukatı Emek Emre katıldı. Avukat Emek Emre duruşmada söz alarak, "İddianame konusu tek bir paylaşımdır. 'Bu ifadesi namus adı altında kadına el kaldıran genele söylenen bir ifadedir. Kesinlikle ve kesinlikle Erhan Çelik'in şahsına yönelik söylenmemiştir. Gülben Ergen dün Ankara seyahati dönüşü koronavirüs tehlikesi sebebiyle uçağından inememiş ve İstanbul'a gelememiştir. Gülben Ergen de esasen yargıcın huzurunda beyanda bulunmak istemiştir. Bir sonraki celse hazır olacaktır" şeklinde konuştu.

"SANIK AÇIKLAMALARINDA MÜVEKKİLİMİ KASTETMİŞTİR "

Erhan Çelik'in avukatı Ahmet Avşar ise Gülben Ergen'den şikayetçi olduklarını belirtti. Gülben Ergen'in beyanlarında açık açık Erhan Çelik ile ilgili geçmişte yaşadığı şeyleri karalama kampanyası haline getirdiğini belirten avukat Avşar "Sanık açıklamalarında müvekkilimi kast ederek suçlamalarda bulunmuştur. Sanık 'başından geçen bir olayı kendisini sevenlerle paylaşmak ihtiyacı hissettiğini' açıkça ifade ederek suçu ikrar etmiştir. Sanık Gülben Ergen hakkında zorla getirme kararı verilmesini talep ederiz" dedi.

MAHKEME HAFTAYA ERTELENDİ

Mahkeme salonunda gülüşmelere neden olan bu açıklama sonrası, mahkeme heyeti duruşmayı haftaya aynı güne ertelerken Gülben Ergen'in geçersiz bir mazeretle gelmemesi durumunda polis zoruyla getirilmesine karar verildi.

ERHAN ÇELİK'E YARGITAY'DAN İYİ HABER

Bu arada Yargıtay'dan Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'ie müjdeli haber geldi. Daha önce Gülben Ergen'in şikayeti nedeniyle hakkında açılan davadan ceza alan Erhan Çelik'in hakkındaki karar yargılama ilkelerine aykırılık nedeniyle Yargıtay 12. ceza dairesi tarafından bozuldu.

Diğer taraftan yine Erhan Çelik'in şikayeti sonucu hakkında soruşturma açılan Ergen'in Avukatı Altın Mimir'in İstanbul 5. Ağır ceza mahkemesindeki hapis istemiyle yargılanması devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi Çağlayan Adliyesi İstanbul Haberler

500

Yorumlar (89)

PAŞALI:

Çin başkanı İslam bir virüstür diyerek Türkistan Müslümanlarını karantinaya almıştı. Şimdi ise dünyadaki en kötü virüse yakalanıp ülkece karantinaya kendi elleriyle alındılar. Kimse İslam dinine dil uzatmasın.

12
4
yanıtYanıtla
...:

koronayıda dine bağladınız ya pes yani

yanıt3
yanıt3
Yobazım ben:

Türkiye''ye de geliyor o da Laikler yüzünden herhalde. Muskanız falan yok mu koranavşrüs duası falan ?

yanıt1
yanıt3
Zubi:

Ayikken yorum yazsaydin bay yobaz!

yanıt0
yanıt3
PAŞALI:

ZUBİ Yobazı benim güzel kafam senin gibilerin normal kafası seviyesindedir beyinsiz beynomaz

yanıt3
yanıt0
Sakaryalı hatun:

2020, felaketlerle geldi! ALLAH, beterinden saklasın.

11
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Hayatta; iyilikler ve güzellikler seni bulsun, umutlu ve mutlu olman dileğiyle...Hoşçakal. :))

yanıt2
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Kusura bakma,o zaman! Seninle hiç işim olmaz,ben mesleği olan parası,evi, arabası olan birini bulmalıyım.

yanıt0
yanıt4
muk:

keşke allahtan da böyle korksa. . . dünyanın halı ne güzel olurdu

8
1
yanıtYanıtla
ece:

SANIRSIN EVDEN DIŞARI HİÇ ÇIKMIYO

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title