Haberler

Spor gökhan inler tur atlamak istiyoruz

Güncelleme:

SPOR Gökhan İnler Tur atlamak istiyoruz"Bu sene lig daha da zor""Biz, hocamızla ve yönetimimizle beraber iyi bir takımız"Mustafa AKIN - Sezer AFŞAR - Özgür KABAN - Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan İnler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Sporting CP ile oynayacakları maç ile...

SPOR Gökhan İnler Tur atlamak istiyoruz

"Bu sene lig daha da zor"

"Biz, hocamızla ve yönetimimizle beraber iyi bir takımız"

Mustafa AKIN - Sezer AFŞAR - Özgür KABAN - Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan İnler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Sporting CP ile oynayacakları maç ile ilgili olarak, Maçı kazanarak tur atlamak istiyoruz dedi.

Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Gökhan İnler, İstanbul Florya'da Sarı Restaurant'ın açılışına katıldı. Çok güzel bir mekanın açılışına katıldığını söyleyen Gökhan İnler, Herkese tavsiye ederim buraya gelmeyi. Hemen hemen her gün sahalardayız. Aile ve arkadaşlarla sakin yerlerde yemek yemeyi seviyoruz. Bunun gibi yerler bizim için güzel. Benim de vakıf çalışmalarım var. Futbol oynamaya devam ediyorum. Bazı yatırımlarım var ama şu anda böyle restoran tarzı bir yatırım düşünmüyorum şeklinde konuştu.

AVRUPA LİGİ'NDE ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Sporting CP ile mücadele edeceklerinin hatırlatılması üzerine Gökhan İnler, Avrupa Ligi'nde önemli bir maça çıkacağız. 180 dakika turu geçmek için mücadele ediyoruz. İlk maçı kaybettik. Ama yarınki karşılaşmayı taraftarın desteğiyle kazanarak tur atlamak istiyoruz diye konuştu

BU SENE LİG DAHA DA ZOR

Süper Lig'de 4-5 senedir zirveye oynayan bir takım olduklarını kaydeden Gökhan İnler, Demek ki Başakşehir ve başkanımız iyi bir iş yapmış. Okan hoca için de büyük bir takımı almak kolay değildi ama gayet iyi bir iş başardı. Şu anda lideriz. Dediğim gibi geçen sene de liderdik ama son hafta kaçırdık şampiyonluğu. Bu bizim için tecrübe oldu. Bu sene lig daha da zor. 7 takım şampiyonluk yarışı içinde. Maçtan maça odaklanmak zorundayız, ben buna bakıyorum. Çok ileriye bakmaya gerek yok çünkü bugün bir şey söylüyoruz ama yarın olmuyor. Maç maç gitmek daha iyi dedi.

BİZ, HOCAMIZLA VE YÖNETİMİMİZLE BERABER İYİ BİR TAKIMIZ

Tecrübeli futbolcu, Abdullah Avcı ile Okan Buruk hakkında ise 2 hoca da çok genç isimler, iyi çalışıyorlar. Her ikisinin de birbirinden farklılıkları tabii ki var. Ama tabii ki karşılaşmalar kazanıldıkça bu işler iyi oluyor. Hocaların yanı sıra futbolcular ve yönetim de çok önemli. Biz, hocamızla ve yönetimimizle beraber iyi bir takımız ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan İnler Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title