Haberler

Kaybolduktan 5 gün sonra İzmir'de bulunan 3 liselinin neden evden kaçtıkları belli oldu

Güncelleme:

Isparta'daki evlerinden 5 gün önce çıkıp bir daha dönmeyen ve İzmir'de bulunan 3 lise öğrencisi ailelerine teslim edildi. Lise öğrencilerinin ifadelerinde macera için evden kaçtıklarını söyledi. Kızlar ifadelerinde, palyaço kılığında vatandaşlarla fotoğraf çektirip, maddi kazanç sağlama amacında olduklarını belirttiler.

20 Şubat tarihinde Isparta'daki evlerinden çıkan Tuana Y. (16), Gülizar S. (16) ve Buse A. (16), ailelerinin kayıp başvurusunun ardından 5 gündür aranıyordu. İzlerine en son Denizli'de rastlanan 3 lise öğrencisinin İzmir'de olabileceği ihbarlarının ardından İzmir polisi harekete geçti. 3 kız için güvenlik kameraları detaylı olarak taranırken, gelen ihbarlar da polis tarafından titizlikle incelendi.

KAYIP LİSELİLER İZMİR'DE BULUNDU

Kayıp olan 3 kız çocuğu dün İzmir'in Konak ilçesinde bulundu. Tuana Y., Gülizar S. ve Buse A., Çocuk Şube Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra akşam saatlerinde yetiştirme yurduna gönderildi. Geceyi burada geçiren çocuklar, bugün ailelerine teslim edildi. Çocuklarını teslim almak için yetiştirme yurduna gelen aileler, açıklama yapmadan araçlarıyla yurttan hızlıca ayrıldı.

MACERA İÇİN KAÇMIŞLAR

İfadelerinde kızların macera için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi. Kızların palyaço kılığında vatandaşlarla fotoğraf çektirip, bu sayede maddi kazanç sağlama planlarının olduğunu söyledikleri de ifadelerde yer aldı.

Aileler, kaybolan çocuklarının bulunması için Müge Anlı'nın programına başvurarak gözyaşları içinde yardım istemişti.

Kaybolduktan 5 gün sonra İzmir'de bulunan 3 liselinin neden evden kaçtıkları belli oldu

Kaybolduktan 5 gün sonra İzmir'de bulunan 3 liselinin neden evden kaçtıkları belli oldu

Kaybolduktan 5 gün sonra İzmir'de bulunan 3 liselinin neden evden kaçtıkları belli oldu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Isparta İzmir Haberler

500

Yorumlar (115)

KUZEYİN UŞAĞI (:

kızını dövemeyen, dizini döver. hep özentiden. .

53
7
yanıtYanıtla
dayağı cennetten çıkaran uşaklar:

kuzeyin uşağı senin kızın varmı ? belli ki senin kızın da yok oğlun da atıp tutma burada klavye uşağı, , anne baba olmak nedir bilirmisin? kızını dövmeyen dizini dövermiş özentidenmiş miş de miş miş

yanıt3
yanıt17
DAYAĞI CENNETTEN ÇIKARANA CVP:

evet. var. inşallah başına gelmez şiddete hayır bu söylem söz gelişidir. . edepli ahlaklı disiplinli yetiştimektir. lakin senin analman idrak edememen ne kadar aklı kıt olduğunu ibare ediyor

yanıt1
yanıt11
AKILLI İNSAN..................:

DAYAĞI CENNETTEN ÇIKARAN UŞAKLAR, , , kendi aklını kendine sakla şayet aklın var ise, azıcık zekanı beynini mantığını çalıştır önce düşün taşın sonra cevap yaz okey mi. . .

yanıt1
yanıt25
YAYAYA CP:

YAYA, , , sen kaldın yaya, ne diyorsun birader düzgün konuş anlamiyek????

yanıt0
yanıt3
KÜBRA:

ANNE BABA KORKUSU YOK. . BİZ EVDEN MARKETE GİDERKEN BİLE HESAP VERİRDİK. . BİRDE ŞU NETLERE ATTIKLARI POZLARA BAK. . ALLAH O AİLELERİN YARDIMCISI OLSUN, BUNLAR YİNE KAÇAR

36
5
yanıtYanıtla
asiye:

Anne babalar çalışıyor ve çocuklar anaokulundan itibaren tabletlerle, telefonlarla anne babalarından daha çok zaman geçiriyor. Sorumluluk yok, paylaşım yok, bu çocukların hiçbir uğraşı bir faaliyeti yok. . . bu yaşa gelince de ne yazık ki yapılacak bir şey yok. . . zaten yaş 16 iki sene sonra bağlasan tutamazsın. Yanlış evlilikler, biriyle evliyken başkasından çocuk yapmalar, çarpık ilişkiler ve kadın programlarına konuk olmalar. . . . Allahım her şeyin hayırlısını versin.

35
0
yanıtYanıtla
Tncy08:

Çok doğru tespit mevlam akıldan mahrum etmesin

yanıt3
yanıt1
ellisekiz:

macera olsun diye atacaksın yatağa görecek maceranın ne olduğunu

15
20
yanıtYanıtla
?:

ellisekiz kere ne geldi başına acaba

yanıt6
yanıt0
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title