Haberler

Yoğun bakımda tedavi gören Muhterem Nur'un hayati tehlikesi sürüyor

Güncelleme:

Bir haftayı aşkın süredir yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un hayati tehlikesi devam ediyor. Doktorlar yaptıkları testlerin ardından Muhterem Nur'un uyandırılma işlemini erteledi.

18 Şubat'ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi ve sinema oyuncusu Muhterem Nur'un yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

UYANDIRMA ERTELENDİ

Yüksek şekere bağlı çoklu organ yetmezliği teşhisi konulan ve tedavisi uyutularak yapılan Muhterem Nur'un önceki gün uyandırılması planlanıyordu. Doktorlar, hayati tehlikesi devam eden sanatçıya yaptıkları tetkik ve testlerin ardından uyandırma işlemini ertelemeye karar verdi.

DOKTORLAR ZİYARET TALEBİNİ REDDETTİ

Yeşilçam'ın usta isimleri Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın, Muhterem Nur'u hastanede ziyaret etmek istedi. Ancak enfeksiyon riski nedeniyle sanatçılara ziyaret izni çıkmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müslüm Gürses Muhterem Nur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500

Yorumlar (14)

PAŞALI:

Muhterem hanım 3 mart'' a az kaldı doktorlara söyleyin sizin fişinizi o gün çeksin. Müslüm babayla ölüm gününüz aynı olacak.

4
8
yanıtYanıtla
YAZIKK:

SAYGISIZ. . . KÖTÜLÜKLERLE BESLENEN ZAVALLILAR . ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN BU MÜBAREK GÜNDE

yanıt3
yanıt1
PAŞALI:

SEVİYESİZ. . BENİM HAKKIMDA NE YAZMIŞSAN ALLAH SANA KAT KAT FAZLASINI VERSİN. .

yanıt1
yanıt1
PAŞALI:

YAZIKK ALLAH SENİ FELÇ ETSİN BELANI VERSİN

yanıt2
yanıt4
GÜLTEPELİ:

PAŞALI Sana bu yorum hiç ama hiç yakışmadı.

yanıt1
yanıt0
GERÇEK PAŞALI:

Gültepeli kardeşim, Muhterem hanım yorumunu ben yapmadım benim adımla yapılmış bir yorum ne diyebilirim yazıklar olsundan başka. .

yanıt2
yanıt0
KÜBRA GÖLBAŞI:

ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİM.

0
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah şifasını versin tez zamanda, tüm hastalarımızında inşallah. .

0
0
yanıtYanıtla
İNŞALLAH:

AMİN

yanıt0
yanıt0
BABA MIHTTEREMi öZELLiKLE:

MART AYINDA YANINA CAGIRMIS ODA HAZIRLIGINI YAPIYOR DOKTORLAR MART AYI BASINDA KADINCAGIZI TAHTTALI KöYE DOGRU YOLLASIN BABAYI DAHA COKTA BEKLETMEMEK LAZIM

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title