Haberler

Onur Büyüktopçu ve Bergüzar Korel, hayvanların katledilmesine öfke kustu

Güncelleme:

İkinci bebeğine hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki ayda otuza yakın kedi ve köpeğin zehirlenmesine sosyal medya hesabından "Şu halimde sana bedduanın en büyüğünü ediyorum" dedi.

Muğla'da sahipli ve sahipsiz hayvanların zehirlenerek öldürülmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Son zamanlarda ablasıyla yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen Bergüzar Korel ve oyuncu Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından hayvanların katledilmesine öfke kustu.

"ALLAH'IM BU CANLARA ÇEKTİRDİĞİNİZİN CEZASINI VERSİN"

Muğla'nın Bodrum ilçesinin tatil cenneti Göltürkbükü mahallesinde, son iki ayda otuza yakın kedi ve köpeğin zehirlenmesi ve dün de 3 sahipli köpeğin zehirlenerek öldürülmesi sonrasında sosyal medyada tepki yağdı. Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olan Bergüzar Korel ise yaşanan katliama sessiz kalamadı. Sıkı bir hayvansever olan ve onlara yapılan şiddet olaylarını da son derece sert bir dille eleştiren Korel , sokak köpeğinin görüntüsü paylaşarak "Bunu yapana ne söyleyeyim? Allah'ım tez zamanda bu canlara çektirdiğinizin cezasını versin size! Şu hayvanların alacağı nefese tahammül edemeyen mahluk şu halimde sana bedduanın en büyüğünü ediyorum, dilerim tez zamanda seni bulsun!" dedi.

Onur Büyüktopçu ve Bergüzar Korel, hayvanların katledilmesine öfke kustu

"BU OLAYIN HİÇBİR AFFI YOK"

Başarılı sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu da yaşanan katliama sessiz kalmayarak Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: "Hala mesajlar geliyor Bodrum'da ki katliam için. Yok dışkılarını sokağa yapıyorlarmış, yok çok havlıyorlarmış, yok korkuyoruz... Korksanız da onların b.kundan rahatsız olsanız da, onların havlamalarına tahammülünüz de yoksa beni takip etmeyin. Bu olayın hiçbir affı yok. Tek bir şey diyeceğim; Gidin kendi b.kunuzda boğulun. Bu kadar net."

Onur Büyüktopçu ve Bergüzar Korel, hayvanların katledilmesine öfke kustu

Onur Büyüktopçu ve Bergüzar Korel, hayvanların katledilmesine öfke kustu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Bergüzar Korel Bodrum Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (37)

Adınızı Yazınadimi:

Ben hayvan sevmek zorundamiyim ya

6
34
yanıtYanıtla
..:

SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN VE İŞKENCE YAPMAK ÖLDÜRMEK GİBİ HAKLARIN YOK. SEVMEZSEN SEVME ÇOKTA LAZIMSIN. BEN DE SENİ SEVMİYORUM MİSAL, BEN DE İNSAN SEVMEK ZORUNDA DEĞİLİM ÖRNEĞİN AMA ÖLDÜRDÜĞÜMDE KATİL OLMUYOR MUYUM. ONLARDA KATİL. CANİ

yanıt17
yanıt2
SAKİN:

YOOO KİMSE SANA KENDİNİ SEVMEK ZORUNDASIN DEMEDİ KENDİNİ SEVME BİZE NE

yanıt2
yanıt3
Hatice:

Zorunda değilsin elbette ama öldürme hakkın yok

yanıt14
yanıt0
ziyaa:

Hayvan sevmeyen, insan da sevmez. . .

yanıt21
yanıt2
Selma hayek:

Hayvanlarda seni sevmiyordur emin ol senide aç bıraksınlar yemek bulama su bulama tamda insan gibi saldirirsin sana hayvan diyip ödüllendirmem.

yanıt4
yanıt0
DUYARLI VATANDAS:

Sevmiyorsan zaten korsun Gormezden gel belki birgun hatirlarsin Hayvanlarda Allah in sessiz kullari olduklarini . . . . Tabiki gercekten bir kalp tasiyorsan vicdanen sen anladin veya anlamadin Birgun hatirlatirlar Sen ve senin gibilerine FINI

yanıt5
yanıt0
Real:

Onları sevmek zorunda değilsin, ama evrensel duygu sorumluluğun doğrultusunda onların haklarına saygı duymak zorundasın. Benim sana duymak zorunda olduğum gibi.

yanıt16
yanıt2
Zrtoan:

Bunlar sürü olunca kurt gibi saldırır. Kedileri de parçalıyorlar

7
9
yanıtYanıtla
YxY:

Sen dua etsen ne olur etmezsen ne olur

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title