Haberler

    Filip Novak, Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak mı? Açıkladı...

    Trabzonspor'un sol bek oyuncusu Filip Novak, geleceği ile ilgili Çekya basınına özel açıklamalarda bulundu. Novak, Trabzonsor'la sözleşme yenileyecek mi? Başka takımlardan transfer teklifi aldı mı? İşte detaylar...

    Trabzonspor'da kalacak mı?

    İsport.blesk.cv sitesine röportaj veren Novak, "Burada üçüncü sezonum. Trabzonspor ile yeni sözleşme imzalamayı yaklaşık olarak 3 aydır görüşüyoruz. Bir anlaşmaya varıyor gibiydik, ancak bazı noktalarda fikir ayrılıkları oldu. Şu an net bir şey yok. Sırada ne var bilemiyorum ve yaza kadar beklemek istiyorum. Geleceğimin mümkün olduğu en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Amacım Trabzonspor ile yeni bir sözleşme imzalamak, ancak bir ayrılık da olabilir" dedi.

    "Transfer teklifi var..."

    "Başka takımlar seninle ilgileniyor mu?" sorusuna Novak, "Bazı teklifler var. İspanya'dan Getafe takımı benimle ilgileniyor ama şu an bu konular hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey ajansım Sport Invest tarafından ele alınıyor. Ama dediğim gibi, şu anda Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum. Ayrıca 29 yaşındayım ve alacağım sözleşme bana mantıklı gelmeli" ifadelerini kullandı.

    Çek ligine dönecek misin?

    "Şu anlık düşünmüyorum Çek ligine dönmeyi. Hala Trabzonspor'da kalacağım ve Türkiye Ligi'nde oynamaya devam edeceğime inanıyorum."

    Beşiktaş maçı hakkında...

    "İstanbul'da Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile mücadele etmek çok zor."

    Trabzonspor taraftarı hakkında...

    "Şehirden ve taraftarlardan inanılmaz destek alıyoruz. Daha önce hiç böyle bir şey görmedim. Türkiye'nin her yerinde Trabzonspor taraftarı var, bu çok hoş. Yeni bir antrenör geldi ve taktik açıdan da Chelsea'den bir yardımcı geldi. Geçmişte taktik hatalar nedeniyle gereksiz yere puanlar kaybettik. Şimdi bunları yapmamaya çalışıyoruz. Açıkçası şimdi daha iyi oynuyoruz. 3 yıldır buradayım ve harika oyunculara sahibiz."

    Şampiyonluk yolunda rakibiniz hangi takımlar?

    "Galatasaray ve Fenerbahçe muhtemelen. Başakşehir'de muhtemelen. Yukarıda Alanyaspor ve Sivasspor'da var. Ancak son maçlara gelindiğinde geniş kadronun öne çıkacağını düşünüyorum ve ona sahibiz."

    Şampiyonlar Ligi hakkında...

    "Şampiyonlar Ligi herkes için büyük bir cazibe merkezi. Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olurdu." (Ajansspor)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Trabzonspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title