Haberler

Hamile eşini çocuğunun önünde döven kocaya 8 ay hapis cezası verildi

Güncelleme:

Bursa'da hamile eşini çocuğunun gözü önünde darp ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan koca 8 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa'da hamile eşi Zeynep Aşkın'ı (27), darp ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Emrah Aşkın (32), 8 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı. 6 aylık hamile Zeynep Aşkın, "Az bir ceza çıktı ama adalet tecelli etti" dedi.

SANIK DURUŞMADA YER ALMADI

Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde oturan bir çocuk annesi Zeynep Aşkın, 2 ay önce eşi Emrah Aşkın'dan gördüğü şiddet nedeniyle şikayetçi oldu. Bursa 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün 'yaralama ve darp' suçundan görülen davanın duruşmasında ikinci çocuğuna 6 aylık hamile olan Zeynep Aşkın ile avukatları hazır bulunurken, sanık Emrah Aşkın yer almadı.

Hamile eşini çocuğunun önünde döven kocaya 8 ay hapis cezası verildi

"4 AYLIK HAMİLEYKEN OĞLUMUN ÖNÜNDE DARP ETTİ"

Duruşmada söz alan Zeynep Aşkın, 3,5 yıldır evli olduğu eşi tarafından 5 defa darp edildiğini söyleyerek, "İlk şiddet olayının kına gecesinde yaşadım. İki ay önce de beni darp etti. Şiddete meyilli. Daha önce de benzer şekilde hakkında ceza verilmişti. Beni 4 aylık hamileyken oğlumun önünde darp etti. Hamileyken karnıma ve belime vurdu. Yaptıklarının karşılığını almasını istiyorum" dedi.

Hamile eşini çocuğunun önünde döven kocaya 8 ay hapis cezası verildi

"AZ BİR CEZA ÇIKTI AMA ADALET TECELLİ ETTİ"

Mahkeme hakimi sanık koca Emrah Aşkın'a 8 ay 3 gün hapis cezası verdi. Sanık, cezayı yargıtayın onaması halinde cezaevine girecek. Zeynep Aşkın, mahkeme kararı ile ilgili olarak, "Az bir ceza çıktı ama yüce adalet tecelli etti" dedi. Duruşma sonrası adliye önünde toplanan Bursa'daki bazı kadın platformları ise Zeynep Aşkın'a destek verdi. Öte yandan çiftin boşanma davasının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (28)

zaralı halil:

birde adamı dinleyin bakalım bu kadının beyanı

17
27
yanıtYanıtla
suzi:

sivas zara mı

yanıt2
yanıt2
suzi:

?

yanıt1
yanıt0
.....:

Aynen....

yanıt2
yanıt0
suzi:

bende

yanıt1
yanıt0
aaaaaaa:

haklısın halil. . kadınlar iftiracıdır. . ve mahkemede yalacı şahitlik yaptıracak kadar.

yanıt1
yanıt1
huri:

aaaa beyinsizi yine burda habere göre yorum yap çok istiyorsan git mahkemeye katılda iyi dinle kim haklı kim haksız karnındakı bebegiyle kadın dövmek nedir fehimsizzzzz

yanıt1
yanıt1
huri:

yazıklar olsun ki savunmasız birine el kaldırıyorsunuz. . .

16
3
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaa:

o kadın ne yaptı ki . hiç düşündün mü. ama düşünmek için beyin lazım. .

yanıt1
yanıt3
huri:

bu kadar mı çok korkuyorsun kadınlardan hayırdır yaran mı var gocunuyorsun işte bir hamile kadına el kaldıracak kadar acizsinn farkındaysan ben genelleme yapmıyorum bu lafım sana mal değneğiii

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title