Haberler

Karısını öldürmeye teşebbüs eden sanığa 15 yıl 5 ay hapis

Adana'da kıskançlık yüzünden karısını bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle yargılanan Suriyeli sanık, 15 yıl 5 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana'da kıskançlık yüzünden karısını bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle yargılanan Suriyeli sanık, 15 yıl 5 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Fuad K. ile avukatı geldi.

Dava dosyasında araştırılacak husus olmaması üzerine mahkeme savcısı esas hakkındaki mütalaasını verdi.

Savcı mütalaasında, sanık Fuad K'nin eşini kasten öldürmeye teşebbüs ettiğini ve ayrıca eve kilitleyip hürriyetini kısıtladığını belirterek, "Eşi öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden alıkoymak" suçlarından cezalandırılmasını ve tutukluluğunun devamını istedi.

Tercüman aracılığıyla son savunması sorulan Suriyeli Fuad K, suçlamayı kabul etmeyerek tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Fuad K'yi "Kasten eşini öldürmeye teşebbüs etmek" suçundan 13 yıl 4 ay, "Eşinin hürriyetini kısıtlamaktan" ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum etti. Toplam 15 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan sanığın tutukluluğunun devamına da karar verildi.

Olay

Merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mahallesi'ndeki Sarıçam Geçici Barınma Merkezi'nde ailesiyle kalan Fuad K, 15 Kasım 2018'de 2 çocuk annesi eşi Neval K'yi kıskançlık yüzünden bıçaklayarak yaralamış, ardından tutuklanan sanığın 20 yıla kadar hapsi istenmişti. Daha önceki duruşmalara gelen Neval K. eşinden şikayetçi olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mahkum Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title