Haberler

Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlara ait ilk görüntüler

Güncelleme:

İran ve Afganistan'da hızla yayılan koronavirüs vakalarının göçmenler vasıtasıyla Türkiye'ye sıçramasından korkulurken, Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlara ait olduğu öne sürülen görüntüler ortaya çıktı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ardından birçok ülkeye sıçrayan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) komşu ülkelerde de can almaya devam ediyor. Ülkemize sıçramaması için önlemler üst seviyeye çıkartılırken Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan vatandaşlara ait olduğu öne sürülen ilk görüntüler ortaya çıktı.

İşte Erzurum'dan koronavirüs şüphelilerine ait olduğu öne sürülen görüntüler:

Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlara ait ilk görüntüler

Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlara ait ilk görüntüler

Erzurum'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlara ait ilk görüntüler

KOMŞU ÜLKELERE DE SIÇRADI

Koronavirüs salgını, 12 Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde görülmesinin ardından aralarında Türkiye'nin komşularının da bulunduğu çok sayıda ülkeye sıçradı. Kovid-19 an itibariyle İran, Irak, Yunanistan, Gürcistan olmak üzere 4 komşumuzda tespit edildi. Bu ülkelerden en çok risk teşkil edeni ise 26 kişinin hayatını kaybettiği İran oldu. Irak, Yunanistan ve Gürcistan'da ise henüz Kovid-19'un sebep olduğu bir ölüm vakasına rastlanmadı.

TÜRKİYE'NİN TEDBİRLERİ

Ölümcül virüsün Türkiye'nin çevresinde yayılması sonrası Türkiye de tedbirlerini arttırdı. İran'la olan kara sınırı kapatılırken hiçbir Türk vatandaşının İran'a gitmesine müsaade edilmiyor. İran'dan gelmek isteyen Türk vatandaşları da karantina altına alınmayı kabul etmesi koşuluyla yurda alınıyor.

Kovid-19 tedbirleri çalışmalarında Erzurum, hastalıkla mücadele kapsamında pilot bölge oldu ve birçok hastanede karantina uygulanıyor.

Karantina uygulanan hastanelerden ilk görüntüler ise kamuoyuna sızdı. Hastanede bulunan kimselerin kaydettiği görüntüler, karantinanın vahim sonucunu gözler önüne seriyor.

ERZURUMLULAR İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Öte yandan şehirdeki karantinadan rahatsızlığını dile getiren Erzurum halkı, internet üzerinden imza kampanyası başlattı. Dün akşam saatlerinde başlayan kampanya sonucunda şimdiye dek 7 binden fazla imza toplandı.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Erzurum Haberler

500

Yorumlar (57)

öLüM GELMiS HOS GELMiS SEFA GETiRMiS:

KACIS YOK KIYAMET GELDi HAZIR OLUN TüM DüNYADA EN AZ 50 MiLYON iNSAN BU HASTALIGA YENiK DüSECEK KALANLARDA SüRüNüCEK NEREDEN BiLiYORSUN DEMEYiN ABD üNiVERSiTE OKUYORUM BüTüN HOCALARIMIZDAN AYNISINI DUYDUK DüNYA BU BULASICI HASTALIGI HAFiFE ALDI DiYORLAR SiMDi GERiSiNi DüSüNSüNLER

15
64
yanıtYanıtla
yusuf bilen:

Mal mal konusuyorsun

yanıt5
yanıt2
yaya:

ya doğruysa kim mel mel

yanıt0
yanıt10
...:

ABD ünevirsete okuyan biri bu şekilde konuşmaz. . Sen olsa olsa youtube da komplo teorilerinin izleyen ahmak bi düz dünyacısın hepsi bu!!!

yanıt26
yanıt6
asit:

Amerikada üniversite okuyormuş :) hocaların Nijeryalı mı güldürme adamı. Elin dinsiz imansız gavuruna inanıyon ben desem inanmazsın!

yanıt25
yanıt8
Cahile cevap:

Eminim ki hayatında Abd vatandaşı dahi görmemişsindir.

yanıt11
yanıt3
ADAM GİBİ ADAM:

Eğer ülkeyi yönetenler bu işi ciddiye alıyorsa. Allah aşkına sınırları kapatsınlar bu ülke yol geçen hanı değil.

29
2
yanıtYanıtla
Reader:

Satılık ülke var alan yokmu?

13
12
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ne alakası var arkadaşım. enteresan bir kafa yapınız var çözmek mümkün değil. sapla samanı karıştırmayın!

yanıt6
yanıt4
TAYFA:

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title