Haberler

AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başlıyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 19'uncu dönem açılışı 26. dönem Denizli Milletvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımı ile başlayacak.

Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 19'uncu dönem açılışı 26. dönem Denizli Milletvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımı ile başlayacak.

"Siyaset Akademi'de Başlar" sloganı ile başlayacak olan akademide 19. Dönem için Balıkesir'de kayıt yaptıran 223 katılımcıya Türkiye siyasetine, toplumunun sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlayacak eğitimler verilecek.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran konuyla ilgili olarak yaptığı yazıl açıklamada şunları kaydetti: "Siyaset Akademisi sadece AK kadrolarda görevli teşkilat mensuplarımızın katılımı ile düzenlenen bir program değil, 18 yaşını dolduran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin katılım gösterebildiği bir programdır. 223 kişinin kayıt yaptırarak katılım sağladığı Siyaset Akademisi eğitim programı haftada 2 saat olmak üzere 8 hafta devam edecek, 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saatlik bir eğitim programı olacaktır."

Ekrem Başaran bugüne kadar akademide yaklaşık 75 bin kişinin eğitim gördüğünü, bu kişiler arasında siyasetin en üst noktasında görev almış ve almaya devam eden milletvekilleri, il başkanları ve genel başkan yardımcıları bulunduğunun altını çizdi.

Başaran "29.02.2020 Cumartesi günü saat 18.00'da Karesi AVM'de 26. dönem Denizli Milletvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin açılış dersi ile başlayacak olan Siyaset Akademisi eğitim programında katılımcılara siyaset, sosyoloji, dış politika, uluslararası ilişkiler, iletişim ve hukuk gibi temel alanlarda akademisyenler ve tecrübeli siyasetçiler aracılığıyla eğitim verilecek. 8 hafta sürecek eğitim programında ilk üçe giren katılımcılara Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödülleri verilecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili AK Parti Denizli Siyaset Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title