Haberler

Hatayspor Teknik Direktörü Altıparmak: Tek hedefimiz şampiyonluk

TFF 1'inci Lig ekiplerinden lider Hatayspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden lider Hatayspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Hatayspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Bordo beyazlılar, Antakya Atatürk Stadı'nda teknik direktör Altıparmak idaresinde gerçekleştirdikleri antrenmanda top kapma, dar alan çalışması ve çift kale maç yaparak geçirdi.

"BİZ LİDERİZ, LİDER GİBİ OYNAYACAĞIZ"

Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Altıparmak, 2 maçta aldıkları 6 puanla takımın motivasyonun çok üst noktalara çıktığını belirterek, "Ligimizde iki haftayı geçtik, çok şükür altı puan alarak hem moral motivasyonumuzu yükselttik hem de ligin kaderini belirleyecek maçlar öncesinde büyük bir moral motivasyonunuz oldu. Cumartesi günü çok önemli bir Adana Demirspor karşılaşmamız var ama bu olayı çok fazla büyütmemek gerekiyor. Nihayetinde normal maçlardan farkı olmayan, rakibimiz olan bir takıma karşı oynayacağız. 3 puanlık bir maç. Amacımız her yerde olduğu gibi bizim içeride ve dışarıda bir tek hedefimiz vardır; galip gelip bir an önce şampiyon olmak. Adana Demirspor maçı da bunlardan biri. Rakibimizin gücünü, kalitesini, şu andaki konumunu, ne yapmak istediğini çok iyi biliyoruz. Bizim bir tek hedefimiz var, hedefimiz şampiyon olmak. Adana Demirspor maçı da bu maçlardan biri olacak. Kazanmaya gideceğiz, kazanmak için oynayacağız, daha önce nasıl oynadıysak oyun şablonunuzdan ödün vermeden oynayacağız. Biz lideriz, lider gibi oynayacağız, inşallah oradan alacağımız 3 puanla da hem rakiplerimizle olan puan farkını açacağız hem de artık ligin boyu kısalıyor bundan sonra dokuz tane karşılaşma kalıyor yakaladığımız bir puan avantajımız var, bu puan avantajını daha da yükseltip bir an önce bu hesapların içinden çıkıp şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu anlamda çok önemli bir maç. Çok önemli bir taraftar kitlesine karşı oynayacağız ama benim oyuncularım bu tür maçları daha önce çok oynadı, bu tecrübeler var artık, sadece bunu sonuca yansıtacağız. İnşallah oradan alacağımız 3 puanla da yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Takımda çok iyi bir havanın olduğunu kaydeden Hatayspor'un file bekçisi Akın Alkan ise şöyle konuştu:

"İki haftadır galip geliyoruz. Tabi skor olarak 1-0 gol yemeden galip gelince çok mutlu oluyoruz. Pozitif bir havamız var, her şey çok iyi gidiyor. Bu haftada Adana Demirspor deplasmanına gidiyoruz, her maça çıktığımız gibi Adana maçına da çıkacağız, elimizden geleni yapacağız, oradan puan veya puanlarla döneceğiz. İnşallah iyi bir maç olacak. Tabi bizim hedefimiz her zaman mutlak galibiyet, elimizden gelenin en iyisini yapacağız Adana'da."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Altıparmak Hatayspor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title