Haberler

İdlib'te şehit olan Piyade Teğmen Bayram Olgun: Belki bu son tıraşım olur

Güncelleme:

Suriye'nin İdlib kentinde, rejimi tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Konya'lı Piyade Teğmen Bayram Olgun, babasının hayatını kaybetmesi üzerine geldiği son izninde traş olduğu arkadaşına "Belki bu son traşım olur" dediği öğrenildi.

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Teğmen Bayram Olgun'un (26) acı haberi memleketi Konya'daki ailesine verildi. Şehidin, babasının vefatı üzerine geldiği son izninde, tıraş olmak için gittiği berber arkadaşına "Belki bu son tıraşım olur" dediği ortaya çıktı.

"BELKİ BU SON TIRAŞIM OLUR" DEMİŞ

Hain rejim saldırısında şehadete yürüyen Piyade Teğmen Olgun'un yaklaşık 2 ay önce babası İrfan Olgun'un vefat ettiği ve birliğinden izin alıp babasının cenazesine katıldığı belirtildi. Şehit Olgun'un, mahalledeki berber arkadaşına tıraş olurken "Arkadaşlarım orada çatışıyor. Ben cenaze için geldim. Belki bu son tıraşım olur" dediği ve o gece birliğine döndüğü öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın Tepekent Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

ACI HABER KONYA'YA DÜŞTÜ

65'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Teğmen Bayram Olgun'un şehadet haberi Konya'da yaşayan annesi Döne Olgun'a ve ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Olgun'un baba evine Türk bayrağı asıldı, yakınları da eve akın etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Piyade İdlib Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title