Haberler

Bozkır'da Bilgi Evi çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Bozkır Belediyesi'nin birlikte yürütmüş olduğu proje kapsamında yapımı devam eden bilgi evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Daha önceden Bozkır'ın belediye binası olarak kullanılan binada devam eden tadilat çalışmalarını inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmaların yaz aylarına kadar tamamlanması için yoğun çalışma yürüttüklerini belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim ve öğretim yılında bilgi evinin faaliyet göstermeye başlayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, bilgi evinin Bozkır'a hayırlı olmasını diledi.

Bilgi evinin tamamlanmasıyla birlikte küçükten büyüğe Bozkır'ın tüm çocuklarının buradan faydalanacağını da söyleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "ilçemizin eğitim kalitesini her geçen gün daha iyi yerlere getirebilmek için, çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda eğitim alabilmesi için proje üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri olan bilgi evi projemizin çalışmaları başladı ve şuan tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yakın zamanda tamamlandığında kütüphanesiyle, okuma salonlarıyla, bilgisayar odalarıyla, atölye ve satranç sınıflarıyla Bozkır'ımızın tüm çocuklarına hizmet vermeye başlayacak. Çocuklarımızın zihinsel ve ahlaki gelişimi, bizim için en önemli konulardan biridir. Bu vesileyle projenin şimdiden Bozkır'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bilgi evinin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "ilçemize kazandırdığımız bilgi evimizin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay'a ve ekibine, kardeş ilçemiz Zeytinburnu'nun değerli Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadettin Saygı Zeytinburnu Bozkır Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title