Haberler

Keban barajında avlanan balıkçının yakaladığı 2 metre turna balığı görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'ne ava giden balıkçı, biri 2 metre diğeri ise 1,5 metre uzunluğunda turna balığı yakaladı. Vatandaşların ilgisini çeken 85 kiloluk balık tezgahta sergilendi.

Elazığ'da avlanmak için Keban Barajı'na giden balıkçının yakaladıkları balıklar yüzünü güldürdü. Elazığlı Balıkçı, biri 2 metre diğeri ise 1,5 metre uzunluğunda turna balığı yakaladı.

OLTASINA 2 METRE TURNA BALIĞI TAKILDI

Elazığ'da, geçimini balıkçılıkla sağlayan Mehmet Bakırcı, Keban Baraj Gölü'nde avlandığı sırada oltasına, biri 85 kilo ağırlığında 2 metre diğeri ise 55 kilo ağırlığında 1,5 metre uzunluğunda turna balığı takıldı. Balıkçıların tezgahlarında sergiledikleri balıkları vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafladı.

KİLOSUNU 35 LİRADAN SATACAK

Balıkçı Mehmet Bakırcı, yakaladıkları balıkları parça halinde kilosunu 35 liraya satacaklarını söyledi. Balıkları birkaç gün daha tezgahında sergileyeceğini ifade eden Bakırcı "Turna balığı Elazığ'da bulunan bir balık türü. Turna balığı kılçıksız olduğu için halk arasında çok tercih ediliyor. Avladığımız balıkları sergiledikten sonra parça halinde kilosunu 35 liradan satışa sunacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Keban Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title