Haberler

Koronavirüste yeni gelen verilere göre gençler koronavirüse karşı dayanıklı değil

Güncelleme:

Koronavirüs salgınında bugüne kadar yaygın olan düşüncenin aksine Avrupa ve ABD'den gelen yeni veriler gençlerin sanılan kadar dayanıklı olmadığını ortaya koydu.

Avrupa ve ABD'den gelen yeni veriler, genç yetişkinlerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında sanıldığı kadar dayanıklı olmadığını ortaya koydu.

İTALYA'DA VİRÜSTEN ETKİLENENLERİN DÖRTTE BİRİ 19-50 YAŞ ARASINDA

Bloomberg'in internet üzerinden istatistik verileri sunan "Statista" şirketine dayandırdığı haberinde, Avrupa'da yeni tip koronavirüsten en fazla etkilenen ülke olan İtalya'da 28 bin vakanın neredeyse dörtte birini, 19-50 yaş grubundakilerin oluşturduğu belirtildi.

ABD'DE 705 HASTA 20-44 YAŞ ARASINDA

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin verileri de ülkede 2 bin 500 kadar yeni tip koronavirüs vakası arasında 705'inin 20 ila 44 yaşlarında olduğunu, bu kişilerden yüzde 15 ila 20'sinin hastanede tedavi altına alındığını, yüzde 4'ünün ise yoğun bakıma ihtiyaç duyduğunu gösterdi.

Öte yandan genç yetişkinlerde, yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısının çok az olduğuna işaret edildi.

NE OLMUŞTU?

Yeni tip koronavirüs salgınının patlak verdiği Çin'den gelen ilk veriler doğrultusunda, yaşlı ve diğer sağlık sorunları olan kişilerin, Kovid-19'a karşı en savunmasız grup olduğu, genç yetişkinlerde virüsün bu etkiyi yaratmadığı açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Bloomberg İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

İman varda:

Korana morana hayırdır kardeşim bize işlemez

0
11
yanıtYanıtla
pesimist:

çinde ilk çıktığında senin gibi bi denyo bana bişey olmaz dedi ve 24 saat sonra öldü. darısı senin başına

yanıt2
yanıt0
Serkan:

Gençlere bulaşmaz diye birşey yok. Gençlere etki etmez diye bir teori de yok. Herkes temizliğine özen göstersin ve korunsun. Mümkün olduğunca işi olmayan dışarı çıkmasın. Allah izniyle hep birlikte atlatacağız.

7
0
yanıtYanıtla
değişik:

19-50 yaş arası nasıl bir açıklamadır? 19-89 diye açıklama yapsınlar tam olsun bari. bu italyanlar harbi mal çıktı.

3
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ÇÜNKÜ ALKOL ÇOK TÜKETTİKLERİ İÇİN BAĞIŞLIK SİSTEMLERİ ZAYIF.

3
1
yanıtYanıtla
pesimist:

tam tersi :D

yanıt0
yanıt0
Türk:

Acaba ayri tip virüsmü bunlar. Her tarafdan kafa karistiran istatistikler geliyor. Italya da ölü sayisi cok yüksek, Almanya da düsük. Cin kurtulduk diyor, diger Ülkeler halkin büyük kismi yakalanacak diyor. Anlamasi gercekten zor bir durum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

3
0
yanıtYanıtla
ahsen:

Çin''in istatistiklerine inanmayın. İlk başlarda gizlemeye çalıştılar, hatta virüs salgınını ortaya çıkaran gazeteciler ortadan kayboldu. onbinlerce kişinin ölümünden bahsediliyor. .

yanıt1
yanıt2
Abuzer kadayıf.:

Hangi dala tutarsak tutalım onu çürütecek bir şey buluyorlar. korkutmak için. . . !

1
1
yanıtYanıtla
mod:

modumuzu düşürecek haberler yapmayın neyse ney. .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title