Haberler

"Vefa Sosyal Destek Ekibi" gibi çalışan lokantacı, yaşlı ve hastaların ihtiyaçlarını karşılıyor

Güncelleme:

Ankara'da lokanta işleten Onur Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında ikametlerinden ayrılmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü bireyler ile ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ücretsiz çorba servisi yapıyor.

Ankara'da lokanta işleten Onur Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında ikametlerinden ayrılmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü bireyler ile ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ücretsiz çorba servisi yapıyor.

Pursaklar ilçesinde lokantacılık yapan Özdemir, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların talepleri için oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" gibi çalışarak, hazırladıkları çorbayı ihtiyaç sahiplerinin evlerine hijyenik ortamda ücretsiz ulaştırıyor.

Askıda çorba ve mavi kapak toplama gibi gerçekleştirdiği birçok kampanya ile bölgede örnek bir esnaf olan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işletmeyi açtıkları günden bugüne birçok sosyal sorumluk projesine imza attıklarını söyledi.

İnsanların dikkatini çekerek, iyiliğin çoğalmasını hedeflediklerini belirten Özdemir, koronavirüs tedbirleri genelgesi kapsamında lokantasını kapattığını ve sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşlara destek olmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Özdemir, "Ülkemizdeki söz konusu salgın, işletmemizin kapatılmasına sebep oldu. Biz de ağırlıklı olarak yaşlıların ölümüne sebep olan bu hastalık yüzünden dedelerimizin ve ninelerimizin yalnız kalmasına dayanamayarak bir çalışma başlattık." diye konuştu.

Fırsatçılara tepkisini ücretsiz çorba dağıtarak gösterdi

Fırsatçılara tepkilerini ortaya koymak adına bir esnaf olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Büyüklerimize vefamızı ve fırsatçılara tepkimizi göstermek için 65 yaş ve üstü, çevremizde ulaşabildiğimiz her eve günlük çorba götürmeye, onların eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Allah'ın izniyle inanarak, kapansa da dükkanlarımız, gücümüzün yettiği kadar her şeyden fedakarlık ederek, her gün elleri öpülesi eski topraklara koşacağız. Gururla onlara hizmet edip, milli bir meselede bir Türk gencine yakışır şekilde yanlarında olacağız."

Özdemir, Pursaklar'da yaşayanların "0312 328 30 01" numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Onur Özdemir Pursaklar Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title