Haberler

Celalettin Kocatürk virüsün bulaşmasında Abdurrahim Albayrak'ı işaret etti: Fatih Terim'le teması var

Güncelleme:

Koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim'le ilgili, Prof. Dr. Celalettin Kocatürk'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Hastalığa yakalanan bir diğer Galatasaraylı isim Abdurrahim Albayrak'ın Terim'e bulaştırdığını ima eden Kocatürk, bunu paylaşmanın doğru olmadığını belirtti.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından deneyimli çalıştırıcının tedavisi devam ediyor.

Fatih Terim ile ilgilenen doktorlardan biri olan İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Habertürk TV'de Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında sorulan sorulara "Fatih Terim'in şuan durumu iyi. İnşallah böyle devam eder." şeklinde yanıt verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'I İMA ETTİ: ONDA DA TESPİT EDİLDİ

Celalettin Kocatürk ayrıca Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı ima ederken "Fatih Terim'e nasıl bulaştığıyla ilgili durumlar var ama bunu paylaşmak ne kadar doğru. Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişiler de tespit edildi" ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu üyelerinden Profesör Doktor Alpay Azap ise, "60 yaşın üzerindeki insanlarda bu virüsün mutlaka ağır seyredecek diye bir şart yok. Bunu hafif geçirenler de olacak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

Seyit:

Memlekette sadece terim yok abartmayalım

29
5
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ARMUT DİBİNE DÜŞERMİŞ. ÖYLE Bİ GÜLDÜM Kİİİ. HEHHE

7
18
yanıtYanıtla
Genç:

Ihtiyar inşallah sanada gülerler

yanıt9
yanıt7
türkiye cumhuriyeti vatandaşı:

hepimiz allahın yarattıgı canız allah hepimizi korusun bügün bana yarın sana dua edelim

yanıt8
yanıt0
trabzonguldak:

Abdürrahim eşinden çok Fatih Terim e sarılıyordu

12
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

O Kadar samimi olmayacaksın karı koca gibi

yanıt4
yanıt1
Maho ağa:

Yani suçu federasyona atanlar iyi okusun. Olayın maçla ilgisi yok Albayrak tesislerden hiç çıkmıyorki

5
6
yanıtYanıtla
beyin bedava:

devletimizi 3 haftalık sokağa çıkma yasağı ve OHAL ilan etmeye davet ediyorum, başka çaremiz kalmadı yoksa italya ve ispanya''yı 1. 5 - 2 aya geçeceğiz bu gidişle

9
1
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

TÜRKİYEYE VİRÜSÜ GETİRENLERDEN ÖBÜR TARAFTA HESABINI SORUCAZ BUNUN YAPTIĞINIZ YANINIZA KAR KALMAYACAK BU DEVLET EVİNİZDE KALIN DİYORSA EVİNİZDE KALACAKSINIZ DİKKAFALILIK YAPMANIN YERİ DEĞİL

2
4
yanıtYanıtla
Kara Kartal:

Yalnız dışardan gelenler terime yada abdürrahim beye bulaştırmadı abdürrahim bey yurt dışından getirdi

yanıt4
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title