Haberler

Survivor Berna Canbeldek iç çamaşırlı karantina pozuyla dikkat çekti

Güncelleme:

İki kere Survivor'da yarışarak adını duyuran Berna Canbeldek, derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerine "Evde kal" çağrısında bulundu. Canbeldek'in cesur pozlarına beğeni yağdı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasında iki kez mücadele eden Berna Canbeldek, koronavirüsten korunmak için evinde kendini karantinaya aldı. Canbeldek, bu sürede evde ne yaptığını da takipçileriyle paylaştı.

EV KOMBİNİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Eve kapanan Survivor'ın eski yarışmacılardan Berna Canbeldek, sosyal medya paylaşımı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından sporcu sütyeni ve mini şortlu pozunu paylaşan Berna, "Ev, eğitim, güneş, kahve, doğa yürüyüşü, yine evde, banyo, film, Netflix. Tekrar tekrar, ya sen?" dedi.

Survivor Berna Canbeldek'in iç çamaşırlı karantina pozuyla dikkat çekti

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1989 yılında dünyaya geldi. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgileniyor. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşıyor.

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitleler tarafından tanınan Berna Canbeldek, Survivor 2014-2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına da katıldı ve buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Survivor 2014'de Sahra ile arasında çıkan kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrıldı. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Berna Canbeldek, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları'nda ring'e çıktı.

Survivor Berna Canbeldek'in iç çamaşırlı karantina pozuyla dikkat çekti

Survivor Berna Canbeldek'in iç çamaşırlı karantina pozuyla dikkat çekti

Survivor Berna Canbeldek'in iç çamaşırlı karantina pozuyla dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (33)

adınızı yazın:

haber değeri yok beğenmedim. bize ne başkalarının iç çamaşırlı pozlarından

49
6
yanıtYanıtla
AHMET:

korona bahane göğüslerim şahane pozu

24
3
yanıtYanıtla
Sinonn lumbber:

Laaa sen ne anlarsın iç çamaşırı dan looo bizim ağzımızın. Suyu akıyo onu yemek için loo

yanıt5
yanıt7
sizin gibiler:

sizin gibiler yuzunden bu virus gi bi belalar basimizda Allah goruyor orabi burani ac cumle. alame. goster sonra bu belalar nie basimizda diye bizin gibilerde sorsun

13
13
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Türk gençleri onu her gece karantinaya alıyor zaten...

23
2
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Vücudunu sergileyerek evde kal çağrısı yapnak.. Tamamen prim yapmak. Edep yerlerde.!

10
1
yanıtYanıtla
Baycu Noyan:

kokusmus cenabet !!!!!!!!!!!!!

10
0
yanıtYanıtla
Tigran:

Beğeni isyorsanız acın her tarafınızı

7
1
yanıtYanıtla
hakan:

koltuk altında fare ölmüş haberin yok nasıl kadınsınız siz

7
0
yanıtYanıtla
Yavuz 35:

ohaa aynen ıyyy

yanıt1
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title