Haberler

Başkentte sağlık çalışanlarına 50 liralık akaryakıt desteği

Güncelleme:

Ankara'da bulunan bir akaryakıt istasyonu, koronavirüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için kampanya başlattı. Her perşembe günü 100 araçla sınırlandırılan kampanya dahilinde sağlık çalışanlarına 50 liralık akaryakıt desteği verilecek.

Başkentte bir akaryakıt istasyonu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı özveriyle çalışan sağlık çalışanları için 50 liralık akaryakıt kampanyası başlattı.

Keçiören ilçesi Etlik semti Yozgat Bulvarı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonunun sağlık çalışanları için başlattığı kampanya, bir ay boyunca her perşembe günlük 100 araçla sınırlandırıldı. Araç başına 50 liralık akaryakıt için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen sağlık çalışanlarının personel kimliğini göstermeleri yeterli olacak.

Akaryakıt istasyonu sahibi Şeyhmuz Sabahoğlu, kampanya fikrinin, sağlık çalışanlarına destek amacıyla yapılan üç günlük alkış etkinliği sırasında ortaya çıktığını ve kampanyanın ticari bir amacının olmadığını ifade etti.

Başkentte sağlık çalışanlarına 50 liralık akaryakıt desteği

"MOTİVASYONLARINI ARTIRIP 'YANINIZDAYIZ' MESAJI VERİYORUZ"

Sabahoğlu, sağlık çalışanlarına destek olunması konusunda farkındalık yaratmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Şu an için elimizden gelen buydu ve bunu yaptık. Belki çok bir şey değil ama hiçbir şeyin yanında büyük bir şey olarak görüyoruz. Belki onların çalışma koşullarını iyileştiremiyoruz ama en azından motivasyonlarını artırıp 'Yanınızdayız' mesajı veriyoruz." diye konuştu.

Başkentte sağlık çalışanlarına 50 liralık akaryakıt desteği

"GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ, TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kampanyadan yararlanmak üzere akaryakıt istasyonuna gelen Hacettepe Üniversitesinde görevli sağlık çalışanı Seyhan Koca, iyi niyetle yapılan kampanyayı hayata geçiren iş yeri yetkililerine teşekkür etti. Koca, "Acilen yakıta ihtiyacı olan sağlık çalışanı, hemen buradan ücretsiz yakıt alıp görevine gidebilecek. Güzel düşünülmüş, teşekkür ediyorum" dedi.

Meslektaşlarının Kovid-19 ile mücadelede emeklerinin çok büyük olduğuna işaret eden Koca, salgının en kısa sürede atlatılmasını temenni etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Keçiören Yozgat Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title