Haberler

Adem Büyük, Sağlık Bakanlığı'na maske, virüs testi ve koruyucu ekipman bağışladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, Türkiye Sağlık Bakanlığı'na 100.000 maske, 15.000 test ve 3.000 koruyucu ekipman bağışında bulundu.

Galatasaray'ın deneyimle futbolcusu Adem Büyük, dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hasta olup hayatını kaybettiği koronavirüs salgını nedeniyle yapmış olduğu örnek davranışla takdir topladı.

MASKE, VİRÜS TESTİ VE KORUYUCU EKİPMAN BAĞIŞLADI

Başarılı futbolcu Adem Büyük, Türkiye Sağlık Bakanlığı'na 100.000 maske, 15.000 test ve 3.000 koruyucu ekipman bağışında bulunarak yaşanan sıkıntılara duyarsız kalmadığını gösterdi.

Adem Büyük'ün duyarlı davranışı, sosyal medyada taraflı tarafsız birçok taraftarın takdirini topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sağlık Bakanlığı Galatasaray Adem Büyük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (8)

muroo:

Bu çocuk bana hep itici gelmişti ama şu yaptığı hareket varyaaa. . . . bundan sonra Adem sen cansın cann.

9
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

İşte bu kardeşim. Karakterli adam. Helal olsun. Şöyle ni bağış Fatih terim ve kuzlarından görmedik. Tek dertleri ev gayri menkul almak milanoya tatile gitmek

3
2
yanıtYanıtla
seko:

ulan Allah''tan da mı korkmazsın be. . Fatih TERİM TFF''den aldığı 5, 2 milyon tl yi çocuk esirgeme kurumuna bizzat nakit verdi. .

yanıt1
yanıt1
ERGÜN K.:

ÖNCELİKLE SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM ADEM, ÇÜNKÜ SEN HEP NEGATİFTİN BENİM İÇİN AMA ŞİMDİ. . . O KADAR PARA KAZANIP DA SESLERİ ÇIKMAYAN SPORCULARIMIZ VAR AMA, SES YOK SEN İNŞALLAH ÖNCÜ OLURSUN

2
0
yanıtYanıtla
FB ''Lİ:

ÖNCELİKLE ADEM KARDEŞİMİ KUTLUYORUM. ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEMİŞ. AYNI TEPKİYİ MİLYONLARCA TL. KAZANAN TÜM SPOR CAMİASINDAN DA BEKLİYORUZ.

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

şimdiye kadar biz kazandırdık şimdi sıra sizde herkes elini cebine atsın

2
0
yanıtYanıtla
BÜYÜKLÜK BÖYLE DURUMLARDA ANLAŞILIR:

İlk çocukluk dönemini şefkat yoksunluğu için de geçiren bireylerde yoksunluk duygusu SAHİP OLMAK HIRSINA dönüşür. Yoksunluk travması yaşayan bireyler, dünden daha çok şeye sahip olamazlarsa mutsuz hissederler kendilerini. Adem BÜYÜK, ilk çocukluk döneminde aldığı şefkat ve sevgiyi diğer insanlarla paylaşınca mutlu olur. Alın teriyle edindiklerini, başkalarıyla paylaşabilen bu Büyük Adamı yetiştirenlere de saygılar. .

1
0
yanıtYanıtla
Kürşat:

Allah razı olsun Adem soyadın gibi Büyüksün. Trilyonluk arabalarıyla Etilerde kız kovalayan futbolculara örnek olursun inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title