Haberler

Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama

Güncelleme:

Son dakika: Koronavirüs tedavisi gören Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından "Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor" paylaşımında bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altında bulunan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM"

Albayrak, Twitter hesabından "Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor. İnşallah kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Hepinizi çok seviyorum. Kendinize dikkat edin" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama

EŞİ VE OĞLUNUN DA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Bilindiği üzere Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak ve oğlu Hikmet Albayrak da koronavirüs tedavisi görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Sosyal Medya Galatasaray Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

Kadıköy:

La oğlum size bişey olmaz sizde para var. Yeter düşün gündemden. Hani yoğun bakımdaydın nasıl açıklana yapıyosun. Sen terim terimin kızları bıktık artık yeterrr

16
9
yanıtYanıtla
Genç:

Allaha şükür iyi olduğuna sevindim birlikte daha büyük başarılara ulaşıcagız onlarla

yanıt0
yanıt0
Kadıköy:

Lan armut zaten bişeyi yok bunun da teriminde

yanıt0
yanıt0
Göçebe:

Niceleri geldi neler istediler. . . Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. . . . Sen; hiç gitmeyecek gibisin değil mi?. . . . O gidenler de hep senin gibiydiler. . . . Bu dünya kimseye kalmaz bilesin. . . . Ergeç kuyusunu kazar herkesin. . . . Tut ki, Nuh kadar yaşadın zor bela. . . . Sonunda yok olacak sen değil misin?

2
1
yanıtYanıtla
Dadaş:

Size birşey olmaz Gucci olmayan takım elbisen yok parayı basar en kral bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçları alır dünyada ki en etkili ilaçları getirtir tedavi olursunuz olan yine garibana yoksula olur merak etmeyin ...!

1
2
yanıtYanıtla
Lion:

Çok şükür inşallah 5 . Yıldıza doğru birlikte yürürüz

2
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Calsin dudukler oynansin maclar. Yeahh

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title