Haberler

Mehmet Ali Yılmaz: Fatih Terim'e virüs nereden bulaşmış?

Güncelleme:

Trabzonspor'un efsane başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile ilgili çok konuşulacak sözler söyledi. İşte Yılmaz'ın açıklamaları:

"VİRÜSÜ YAKALARSAM ANASINI AĞLATACAĞIM"

"Evdeyim. Virüsü kovalıyorum. Yakalarsam anasını ağlatacağım. Her ülke kendi hazırlığını yapıyor. Bundan sonra ne olacak? Bilemiyorum. Ama herkesi sıkıntılı günler beklediği belli. Böyle düşünüyorum. "Fenerbahçe ligde kötü durumda. Fenerbahçe'de de virüs çıkmış. Galatasaray'da da vaka var. Ortalık bu kadar karışıkken, EURO 2020 ertelenmişken, şu anda liglerin oynanmaması sorun olarak görülmemeli. Ligle ilgili hesaplar yapılmamalı.

"BİRAZ ŞÜPHECİ YAKLAŞIYORUM OLAYLARA"

Galatasaray, TFF'yi eleştiriyor. Fatih Terim'e virüs nereden bulaşmış? Abdurrahim Albayrak'a nereden bulaşmış? Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak… Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç. Daha virüsü tanıyan yok ki. Domuz gribi ve kuş gribini biliyoruz. Koronavirüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara.

Terim'in koronavirüse yakalanması sonrası olay sözler: Bana inandırıcı gelmiyorMehmet Ali Yılmaz

"TFF ATAMA İLE DEVAM EDİYOR"

TFF'de özerklik bitmiştir. TFF atama ile devam ediyor. O yüzden her şey olabilir. Herkes birbirinin adamı olmuş durumda. Kendi kendini yöneten bir TFF yok. Bizim dönemimizde öyle bir şey yoktu. Boşuna yapmışız. Çağdaş bir şekilde devam edebilmeli. Yayıncı kuruluş, TFF'ye baskı yapmış olabilir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Trabzonspor Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

TRABZONSPORLU:

ESKİ BAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASI YANLIŞ.BUNU TASVİP ETMİYORUM ALLAH KİMSEYE HASTALIK VERMESİN.HASTALARADA ACİL ŞİFA VERSİN

39
9
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Doğru söylemiş bana da gelmiyor. Adam karantinada diyolar durmadan açıklama yapıyor. Hastahane kendi hastahanesi rapor uydurma. Karısına nasıl geçmez hep soru işareti

20
24
yanıtYanıtla
Memleketim:

Baskasi kullaniyor olabilir.

yanıt5
yanıt0
GALATASARAY SPOR KÜLÜBÜ:

KADIKÖY: Özel Hayata ve Hayatın Gizli Alanına Karşı Suçlar “Herkes özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Dava açılacaktır

yanıt3
yanıt1
Kadıköy:

Mahkeme bulursan açarsın. Benim düşüncem bu. Benim fatih terim umrumda değil tamam mı la

yanıt1
yanıt0
Ihtiyar delikanli:

Karisi amerikadaydi aslanim bilip bilmedennkonusma. Umarim.sizinde basiniza gelir

yanıt9
yanıt10
Kebapçı selo:

Galatasaray spor külübü bak aynen böle yazmışsın adını. Sen önce adını doğru yazmayı öğren embesil sonra dava açarsın.

yanıt2
yanıt1
ŞEROO:

NOLDU KADIKÖY KORKTUNMU 2.AÇIKLAMAYI YAPMIŞIN UMRUNDA DEĞİLSE NEDEN ATIP TUTUYORSUN.

yanıt1
yanıt1
Kadıköy:

Kero başka haberlere bak terim ile ilgili bütün haberlere yazıyorum. Terim hasta filan değil.

yanıt1
yanıt3
byr:

bencede olabilir. bu fatih terimden herşey beklenir.

11
23
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title