Haberler

Rusya'da Kovid-19 kaynaklı 5'inci ölüm

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e ulaştı.

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e ulaştı.

Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinden yapılan açıklamada, başkent Moskova'da Kovid-19 teşhisi konulan 56 yaşındaki bir kadının yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ülkede hayatını kaybeden 5'inci kişi olan kadının, "zatürre" hastası olduğu kaydedildi.

1036 vakanın bulunduğu Rusya'da, Kovid-19 kaynaklı ilk ölüm 19 Mart'ta gerçekleşmişti.

Moldova'da 22 yeni vaka

Moldova Sağlık, Çalışma ve Sosyal Koruma Bakanı Viorika Dumbravyanu, ülkede 22 kişide daha Kovid-19 tespit edildiğini, böylece vaka sayısının 199'a yükseldiğini bildirdi.

Ülkede, virüs kaynaklı 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Gürcistan'da 83 vaka

Gürcistan hükümetinin Kovid-19'la ilgili özel olarak hazırladığı internet sitesinden yapılan açıklamada, 2 kişide daha virüsün görülmesiyle vaka sayısının 83'e çıktığı, 14 kişinin de iyileştiği kaydedildi.

Azerbaycan'da Kovid-19'e karşı yeni önlemler

Azerbaycan Bakanlar Kurulu, Kovid-19'un önlenmesi için uygulanan karantina tedbirlerini sertleştirme yönünde karar aldı.

Buna göre, ambulans, kurtarma araçları ve kamyonlar hariç tüm araçların şehirler arası hareketi yasaklandı. Başkent Bakü ile Sumgayıt ve Abşeron kentleri arasında ise ulaşım yapılabilecek.

Bakü'deki metrolar 07.00-09.00 ile 17.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Market ve eczaneler hariç tüm dükkanlar, restoran ve kafeler kapatılırken, restoranlar sadece paket servis hizmeti verebilecek.

Park ve benzeri dinlenme alanları 29 Mart'tan itibaren kapatılacak.

Virüs nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği Azerbaycan'da, vaka sayısı 147 olarak açıklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Koronavirüs Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title