Haberler

    Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması: Mesut Arsenal'de çok mutlu

    Güncelleme:

    Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, "Mesut, Arsenal'de çok mutlu. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor ve değişen bir şey olmadı. Sözleşmesi sona erdiğinde ise neler olacağını göreceğiz" dedi.

    Adı Fenerbahçe ile anılan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun geleceğine dair önemli ipuçları verdi. Goal'e açıklamalarda bulunan Söğüt, Mesut'un Arsenal'de mutlu olduğunu söylerken Fenerbahçe iddialarına da yanıt verdi. Söğüt, futbolda her şeyin olabileceğini ve futbolcuların davranışlarını tahmin etmenin mümkün olmadığını ifade ederken şunları dile getirdi:

    "SÖZLEŞMESİ SONA ERDİĞİNDE NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

    "Daha önce söylediğimiz şeyleri tekrar söylüyorum. Mesut, Arsenal'de çok mutlu. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor ve değişen bir şey olmadı. Sözleşmesi sona erdiğinde ise neler olacağını göreceğiz. Şu an için o zamana dair bir şey söyleyemem."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe Mesut Özil Söğüt Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    sarkisyan vanlian:

    Muhafazakarlar Ermenistan''da da İstanbul Sözleşmesi''ne karşı çıkıyor İstanbul Sözleşmesi''ne Türkiye''nin dışında Ermenistan''da da muhafazakar çevreler eleştiri yöneltiyor. Son olarak Ana Taht Eçmiadzin Hükümet''in sözleşmeyi yürürlüğe koymamasını istedi.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title