Haberler

15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARINDA SON DAKİKA YOĞUNLUĞU

"130 liralık bilet 250 lira olmuş"Haber-Kamera: Elif YAVUZ-Feridun AÇIKGÖZ/ İSTANBUL, DHA- KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında saat 17.00'da seferlerin duracağı Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda ise son dakika yoğunluğu yaşanıyor.

"130 liralık bilet 250 lira olmuş"

Haber-Kamera: Elif YAVUZ-Feridun AÇIKGÖZ/ İSTANBUL, DHA- KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında saat 17.00'da seferlerin duracağı Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda ise son dakika yoğunluğu yaşanıyor. Son dakika yoğunluğunu fırsat bilen bazı firmaların bilet fiyatlarını artırdığı iddia edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile şehirler arası otobüs seferlerinin bugün saat 17.00 itibarıyla valilik izniyle yapılabileceğini açıklanmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da son dakika yoğunluğu yaşanıyor.

"130 LİRALIK BİLET 250 LİRA OLMUŞ"

Gebze'ye gidecek yeğeni için bilet aldığını belirten Harun Algün, "Kararı öğrenir öğrenmez bileti aldık. Ancak fiyatları hemen şişirmişler. 30 lira olan bilet fiyatı 40-50 liraya yükselmiş. Fırsatçılar her daim piyasadalar" dedi. Bir başka vatandaş ise "Yarım saat önce aldım bileti 130 liralık bilet 250 lira olmuş. Fırsatçılık bu başka bir şey değil" diye konuştu.

Veli Baltıç ise, "Saat 13.00'de biletim vardı. Ne paramızı iade ediyorlar ne de sefer koyuyorlar. İptal bilgisi de gelmedi. Telefonlara da cevap vermiyorlar kimseye de ulaşamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dün akşam saatlerinde alınan karar sonrası otogara akın eden çoğu vatandaş bilet fiyatlarının artmasına tepki gösterdi. Vatandaşlardan Erkan Deveci, "Dün internet üzerinden 3 kişilik bilet aldım. 45 liralık bileti 65 liraya aldım. Çoluk çocuk arabada bekliyor. Kimseye ulaşamıyoruz. Kapılar önümüze duvar. Müşteri hizmetlerini arıyorum ama ulaşamıyorum" dedi.

Görüntü Dökümü

--------

-Otogardan detay

-Vatandaş röportajı

-Muhabir anonsu (Elif YAVUZ)

-Havadan görüntüler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa 15 Temmuz DHA Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title