Haberler

Ronaldo'nun felç geçiren annesi iyileşti ve taburcu oldu

Güncelleme:

Cristiano Ronaldo, Mart ayı başında felç geçiren annesi Dolores Aveiro'nun iyileştiğini ve karantinada bulunduğu Madeira adasındaki evine geldiğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo'nun 65 yaşındaki annesi Dolores Aveiro, geçirdiği felçin ardından iyileşerek oğlunun evine geldi.

"SEVDİKLERİNİZE İYİ BAKIN"

Portekizli yıldız Instagram hesabından yaptığı paylaşımda annesinin sağlığına kavuştuğunu belirtirken, "Annemin hastaneden eve dönmesi sebebiyle minnettarım. Ailenize ve sevdiklerinize iyi bakın" açıklamasını yaptı.

Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, Mart ayının başında ülkesi Portekiz'de felç geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun tedavilerin ardından sağlığına kavuşan Dolores Aveiro'yu da yanına alan Ronaldo, çocukları, sevgilisi, kız kardeşleriyle ülkesinde bulunan Madeira adasındaki özel evinde karantinada bulunuyor.

Ronaldo'nun felç geçiren annesi iyileşti ve taburcu oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Haberler

500

Yorumlar (1)

ŞAHÎN:

Geçmiş olsun Ronaldo arkadaşım. Doğru döylüyorsun Anne, baba çocuklar ve tüm aile ferdleri elbette değerlidirler. Fakat para olursa imkânlarda genişliyor. Herkes aynı maddi imkanlara sahip değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title