Haberler

Fatih Terim, tedavisinin ardından görevine geri dönecek

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, tedavisinin sona ermesinin ardından görevi bırakacağı ve emekli olacağına yönelik gerçek ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın böyle bir düşünce içerisinde olmadığı bildirildi.

Fatih Terim hastanede koronavirüsle savaşmaya devam ediyor. Spor dünyası deneyimli teknik adama destek yollarken, Terim de sosyal medyadan yaptığı açıklamada daha iyi olacağının mesajını vermişti.

GÖREVİ BIRAKACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Fatih Terim'in tedavisinin sona ermesinin ardından görevi bırakacağı ve emekli olacağına yönelik gerçek ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, deneyimli teknik adamın böyle bir düşüncesi yok ve görevine devam edecek.

Fatih Terim'in emekliliği düşünmediği ve iyileştikten sonra Florya'ya dönerek görevinin başına geçeceği ifade edildi. Bu durum taraftarları memnun etti.

MAAŞINDA İNDİRİME GİDİLECEK

Fatih Terim, hasta yatağında olmasına rağmen Galatasaray için çalışmalarını da sürdürüyor. Yöneticiler, teknik ekip ve scout ekibi ile sürekli temas halinde olan tecrübeli teknik adam, FIFA'nın almayı düşündüğü maaş indirimi kararını da masaya yatırdı. Terim'in futbolun durduğu bu noktada önce kendi maaşından indirim yaparak oyuncularına örnek olacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (35)

JAJA:

bırakırmı hiç daha sömrülücek çok klüb milli takım var

43
18
yanıtYanıtla
Zuzu:

Daha ne yapsın adam ayıp sıze ya

yanıt12
yanıt34
Genç:

Yazık sana

yanıt0
yanıt0
Arif:

Bi zahmet futboldan uzak dur. Biktik usandik egolarindan kaprislerinden

34
13
yanıtYanıtla
Genç:

Şampiyon olamazsınız O varken tabi

yanıt0
yanıt0
Recai:

Bu dunyada futbol sektoru kadar gereksiz bir sektor yok hep hazırdan yiyıyorlar uretim icin hic bir faydaları yok hep tüketici ama en kral hayatıda futbok sektero yasıyor

37
6
yanıtYanıtla
yiğit alp:

çok önemliydi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

28
7
yanıtYanıtla
Genç:

Senden daha önemli emin ol

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.:

F. Terim gereksizlerin sevmediği, futbolumuz için önemli bir insandır, geçmiş olsun.

7
25
yanıtYanıtla
gereksiz:

sen gerekli misin peki ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title