Haberler

Başkan Altay İlçe Belediye Başkanlarıyla Telekonferansla Görüştü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'daki ilçelerin belediye başkanlarıyla telekonferans üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

Karanavirüs tedbirleri ve Konya'da yapılan çalışmaları değerlendirerek, belediye başkanlarıyla istişare eden Başkan Altay, Konya'da yoğun olarak sürdürülen koronavirüs ile mücadelede çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konya'nın 31 ilçesindeki belediyelerin ve belediye çalışanlarının çok yoğun ve cansiperane şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Altay, "Tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle dezenfeksiyon anlamında çok yoğun bir gayret içerisinde olduğunuzu yakından takip ediyorum. Bu süreci inşallah hepimiz en kısa sürede atlatacağız. Buna inancımız tam. Özellikle sosyal destek projesi anlamında göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede gösterdiğiniz gayret takdire şayan. Nerede ihtiyaç sahibi varsa hep birlikte herkesin hizmetine koşuyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte bu sürecin en kısa sürede atlatılması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz" dedi.

Meclis toplantılarına da belli bir süre ara verilmesi kararı alındığını belediye başkanlarına hatırlatan Başkan Altay, "Biz de bu genelgeye uyarak Nisan ve Mayıs aylarında meclis toplantısı yapmayı planlamıyoruz. Tekrar milletimize ve tüm dünyaya geçmiş olsun diyoruz. Konya'da işlerin sorunsuz halledilmesi için tüm ekibimizle ve belediye başkanlarımızla koordineli şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İlçe belediye başkanları ise, ilçelerde yapılan çalışmalar ve koronavirüs karşısında alınan tedbirler halkında bilgi verdi.

DAİRE BAŞKANLARI İLE DE TELEFONFERANSLA TOPLANTI

Daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarıyla da telekonferans yoluyla görüşen Başkan Altay, " Özellikle sahada çalışan arkadaşlarımız çok büyük gayretle çalışmalarına devam ediyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum. Koordinasyonu sağlamak bize düşüyor. Bu sürecin en kısa sürede atlatılması için gece gündüz demeden çalıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Konya Altay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title