Haberler

Fatih Terim'den emeklilik açıklaması: Ne bırakması? Çok daha güçlü döneceğim

Güncelleme:

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, ailesinden gelen "Artık işi bırak, bizimle kal" çağrılarına kulak tıkadı. Görevine devam edeceğini açıklayan ve hastane odasından taraftarlarla öğrencilerine mesaj yollayan Terim, "Ne bırakması? Daha güçlü olarak aranıza döneceğim. Çıkar çıkmaz Florya'dayım" ifadelerini kullandı.

Pazartesi gününden bu yana koronavirüs tedavisi için hastanede bulunan Fatih Terim, Türk futbolunun gündemindeki isim durumunda. Hastalık süreci nedeniyle büyük bir endişe yaşayan eşi ve kızlarından "Artık dinlen" çağrısı alan tecrübeli teknik adamın kesin kararını verdiği öğrenildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İmparator kesinlikle bırakmayı düşünmüyor. Hatta Terim'in hastanede bile takımın durumunu takip ettiği ve yeni sezon ile ilgili çalışma yaptığı bile belirtildi.

"ÇOK DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM"

Başarılı hocanın, "G.Saraylılara bir söz verdim. Daha kazanılacak çok zafer, alınacak çok kupa var. Ne bırakması. Çok daha güçlü şekilde görevime döneceğim" dediği de ifade edildi.

TEST SONUÇLARI HENÜZ ÇIKMADI

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, pazar akşamı Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın son testlerinin negatif çıktığını iddia etti. Terim'in kızı Buse ise, "Babamın yeni test sonuçları gelmedi" dedi.

"FATİH TERİM ÇOK GÜÇLÜ BİRİ"

Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Zoran Simovic, Fatih Terim'le ilgili konuştu. Simovic, "Terim çok güçlü biri. Her türlü tedaviye dayanacaktır" ifadesini kullandı.

İKİNCİ TEST BEKLENİYOR

Terim'e 2-3 gün içinde ikinci test yapılacağı ve sonuca göre kısa sürede taburcu olabileceği konuşuluyor.

G.Saray eski yöneticisi Özgür Özüdoğru, Twitter'dan "Bu pazar inanılmaz güzel! Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'la konuştum. Hepsinin moralleri, inançları çok iyi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Takvim Gazetesi Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

KRALEX:

YALAN SOYLUYORLAR CORONA FELAN DEGILLER

50
24
yanıtYanıtla
Gs:

Beyin bedava

yanıt13
yanıt17
GERÇEK DOKTOR:

katılıyorum, hastaneye yatırılma şartını taşıyan kişi bu kadar kısa süreçte böyle iyileşme gösteremez,

yanıt11
yanıt2
aaa:

Para Para Para

32
17
yanıtYanıtla
Gs:

Kuş takımlarının duasi tutmadı sanki

yanıt6
yanıt21
BJK:

BAKIYORUMDA HALA FANATİK GERİ KAFALI İNSANLAR YAZIYORLAR. YOK ADAM NUMARA YAPIYORMUŞ YOK PARA MARA İÇİN YAPMIŞ . HASTALIĞIN RENGİ YOKTUR. TEK RENK KIRMIZI BEYAZ TÜRKİYEDİR. FATİH TERİMDE TÜRKİYENİN EN DEĞERLİ TEKNİK ADAMLARINDAN BİRİDİR. UMUT EDİYORUMKİ BİR AN EVVEL İİYİLEŞİRSİNİZ DUALARIMIZ SİZLERLE

8
16
yanıtYanıtla
Genç:

Allah Seni başımızdan eksik etmesin Imparatorrrrrr

9
15
yanıtYanıtla
THOR:

algı, yalan, dolan her kulvarda ailecek imPARAtorlar bunlar. . .

19
4
yanıtYanıtla
Genç:

Iyilesince yalan mı oluyor zavallılar

yanıt2
yanıt5
THOR:

Bu kadar kısa sürede nasıl iyileşiyor söyle bakalım. . .

yanıt5
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title