Haberler

Sette korona şarkısını söyleyerek tepki çeken Erkan Petekkaya: Tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sorun

Güncelleme:

Rol aldığı dizi setinde ekip arkadaşlarıyla Oy Korona isimli şarkıyı söyleyerek tepki çeken Erkan Petekkaya, eleştirilere cevap vererek "Bütün işçilere tek tek sordum hepsi çalışmak istedi. Tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sor" dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya, koronavirüs salgını olmasına rağmen sete devam ederek virüse karşı bir video çekti. Set arkadaşlarıyla Oy Korona isimli şarkıyı söyleyen Erkan Petekkaya, kısa sürede gündem olarak tepki çekti. Oyuncuya ilk tepki de eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'dan geldi.

"SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMEDİKÇE BİRİLERİ ÇALIŞACAK"

Erkan Petekkaya'nın "evden çıkma Türkiye" temalı set çalışanları ile birlikte söylediği şarkı ve görüntülerde birçok kişinin yan yana, iç içe çalıştığı gerçeği izleyenlerin tepkisini çekti. Söz konusu video hakkında açıklama yapan Erkan Petekkaya, "Tuzu kurular siz sanıyor musunuz herkesin evinde Netflix , ondan bağımsız Digiturkportal var. Onlar ne izleyecek? Sokağa çıkma yasağı ilan edilmedikçe birileri çalışacak. Topu kişilere atmayın ofsayta düşersiniz. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. Yalan söylemeyecek. İşçi aidatlarını bir takım masalarda yiyen sendikacılar, tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sor. Ben teker teker sordum hepsi çalışmak istedi. Herkes evinde ve bize ihtiyaçları var. Haydi kalın sağlıcakla. Sevene sevmeyene iyi seyirler. Bilim Kurulu söylesin son sözü siz değil. (Onların da hesabını tarih soracak). Soruna dikkat böyle çekilir. Kendine iyi bak, tek çözüm bu. Artık herkes başkası için kendisine bakmayı öğrenecek. Allah'ın sopası var" dedi.

Sette korona şarkısını söyleyerek tepki çeken Erkan Petekkaya: Tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sorun

ESKİ PARTNERİ SERT ÇIKTI

Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından eski rol arkadaşı Petekkaya'nın korona videosuna öfke kusarak şunları söyledi: "Uyuşturucu zararlı! Alkol zararlı! Salaklık zararlı! Adam sanmak daha da zararlı! E ben anlattım bunları!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sokağa Çıkma Yasağı Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Crazy:

Luzumsuz gereksiz sanatci

15
4
yanıtYanıtla
çarkeolog:

Sanatçı değil kardeşim

yanıt4
yanıt2
sömürü yapma erkan:

erkan duygu sömürüsü yapacğaına işçilerine ücretli izin ver. yattığınız yerden para çuvallıyorunzu azcık elliniize cebinize atın ya da duygu sömürüsü yapamyın. her durumda zeytiny ağı gibisiniiz hep üste çıkıyrsnz

9
3
yanıtYanıtla
temel:

bazne yeni yuzler gerek diziler den ayni yuzler bazen kabak tati veriyor gerci ben bakmiyorum bu diziye

4
4
yanıtYanıtla
FADİME:

akşama iki ekmek yoğurt makarna almadan gelme öğleden sonrada yazma salako

yanıt3
yanıt2
Dursun:

Ne oliyi haburda

yanıt0
yanıt0
aycan:

adam moral vermiş set çalışanlarına neden bu tepki nurgül hanm orda çalışıyorsa işçiler babalarının hayrına değil parasıyla çalışıyorlar evlerine ekmek götürüyorlar . . illa bir muhalefet çıkacak

3
2
yanıtYanıtla
Karina:

Ne boşbeleş adamsın sen erkan ya. .

3
0
yanıtYanıtla
corrona korrona:

bu dizilerin kaymağı nerden geliyor lüks villalar arabalar sponsorlar kimler senarist kim yönetmen kim sermaya nerden geliyor nereye akıyor iyi araştırın. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Tuncay:

Görüntü kirliliği

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title