Haberler

Demet Akalın, Fahrettin Koca'ya seslendi: Müjdeli haberi verin, çocuğum gece ağlıyor

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından "Küçük kızım her gece arkadaşlarım ölmeyecek dimi diye ağlıyor" diyerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslendi.

Dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle evinden çıkmayan hayranlarına canlı yayın yaparak konser veren Demet Akalın, yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Akalın son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek müjdeli haberler almak istediğini söyledi.

SOSYAL MEDYADA YAYILAN HABERLERE CEVAP VERDİ

Fahrettin Koca'nın açıkladığı koronavirüs verilerinin gerçeği yansıtmadığına ilişkin iddialar dün sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. E-devlette koronavirüs nedeniyle sadece İstanbul'da 20 kişinin hayatını kaybettiği görülürken, Bakan Koca aynı gün için ölü sayısı tüm Türkiye için 16 olarak açıklamıştı. Koca da gece yarısı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Demet Akalın, Fahrettin Koca'ya seslendi: Müjdeli haberi verin, çocuğum gece ağlıyor

"KORKU VE STRES BİTİRDİ BİZİ"

Demet Akalın yapılan bu yalanlama açıklaması üzerinden bir paylaşımda bulunarak "Bizim size inancımız tam! Şu ilacı da bulduk dediğimiz gün yaklaşsın… Gerçekten korku ve stres bitirdi bizi. Küçük kızım her gece 'arkadaşlarım ölmeyecek değil mi diye ağlıyor. Allah yardımcınız olsun hepimizin..." dedi.

Demet Akalın, Fahrettin Koca'ya seslendi: Müjdeli haberi verin, çocuğum gece ağlıyor

Salgın nedeniyle evinden dışarı çıkmayan Demet Akalın, bu süreçte evlerinden dışarı çıkmayan hayranları için eşi Okan Kurt'la konser vermeye başladı.

#13067841##

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahrettin Koca Sosyal Medya Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (64)

yorumcu09:

Vah zavallılar, 40 yılda 1 kere stres yaşayınca hemen de çöküyorlar. Zor geçinen vatandaş ne yapsın? Orta hallinin bile stressiz günü yok. Evden çıkmadığın sürece stres yaşamana gerek yok, size kazandığınız bir ömür yeter. Asıl soru; işe gitmek zorunda olan vatandaş ne yapacak?

68
1
yanıtYanıtla
cenneh baba:

Allahtan çocuğunuz var zaten geri kalanlar yalan

60
1
yanıtYanıtla
Anti demet:

Kesinlikle bi bunlarda çocuk var bi bunlarınki kıymetli

yanıt34
yanıt0
polimoli:

bir ebeveyn olarak süreci mantıklı bir şekilde çocuğuna anlatamıyorsan bırak annelik yapmayı falan.

35
1
yanıtYanıtla
fena:

ıyı yorum valla

yanıt0
yanıt0
Emniyet:

Sen her yerde yorum yapma kadın sesini kes show yapma zamanı değil

26
0
yanıtYanıtla
sağlıkçı:

sağlık çalışanlarının çocukları geceleri değil her dakika ağlıyor ama gık demeden işimizde gücümüzdeyiz, sırf sizler çocuklarınızın canı sıkıldığında rahat rahat dışarı çıkın diye. . .

16
1
yanıtYanıtla
HASAN:

BİZİM ÇOCUKLARDA YILLARDIR BABA BİZ AÇ KALIR MIYIZ BABA BİZİM NEDEN EVİMİZ ARABAMIZ YOK. BABA PARAN OLURSA BİZE BİSİKLET ALIR MISIN DİYE AĞLIYOR. . . SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN BE GERÇEK HAYATI GÖRÜN BİRAZ GARİBANLARI ANLAYIN ÖLÜM KORKUSU GELİNCE BAŞINIZA . . . .

17
0
yanıtYanıtla
YILMAZ:

Helal olsun ağzına sağlık zrenginler evde otururken biz sanayiciler calışıyoruz benim cocuklarımda babam ölmesin diye ağlıyorlar ama yapacaak bişey yok onarda cok olan bizde ekmek parası diye adlandırılır mecbur caalışacaz devletimiz sağ olsun kendi ohalinizi ilan edin derken patron bizi kovar mı ne yiyip ne içeriz diye düşünmesi lazım

yanıt0
yanıt0
XXXX:

AT CİVCİVLER YESİN

yanıt0
yanıt0
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title