Haberler

Survivor ödül oyununda yarışmacılar birbirine girince Acun, Parviz'i oyundan diskalifiye etti

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor'da açlıkla mücadele eden yarışmacılar yemek ödülü için kıyasıya yarıştı. Oyun sırasında Sercan ile Barış, Yasin ile Yunus Emre, Burak ile de Parviz arasında kavga çıktı. Kavga sonrası devreye giren Acun Ilıcalı, Parviz'i oyundan diskalifiye etti.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2020 dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. Et yemeği için yarışan iki takımın yarışmacıları kıyasıya mücadele etti. Oyunda gerilen yarışmacıların bazıları birbirine fiziksel temasta bulununca Acun Ilıcalı devreye girdi.

"KOCAMAN CÜSSEN VAR HER ŞEYE AĞLIYORSUN"

Survivor 2020'nin son bölümünde oynanan basket oyununda Sercan ve Barış arasında gerilim yaşandı. Sercan, Barış'ın kendisini bilerek yere attığını iddia etti. Skor 5-1 ünlüler lehine iken Parviz-Sercan ile Barış-Yunus Emre sahaya çıktı. Oyun sırasında Barış yere düştüğü bir pozisyonda itiraz edince Sercan sert tepki gösterdi. İkili arasındaki dokunulmazlık oyunu öncesinde başlayan gerginlik bugünkü oyuna da yansıdı. Sercan, Barış'a "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" sözleri ile tepkisini gösterdi.

Survivor ödül oyununda yarışmacılar birbirine girince Acun, Parviz'i oyundan diskalifiye etti

BURAK VE PARVİZ BİRBİRİNE GİRDİ

Ödül oyunu sırasında Burak ile Parviz arasında fiziksel temasa dönüşen bir gerginlik yaşandı. Survivor basketinde skor 9-5 gönüllüler lehine iken Parviz-Sercan ikili ile Burak-Yasin ikilisi karşılaştı. Bir pozisyon sonrasında Burak'ın Parviz'e sözleri sonrasında ortam iyice gerildi.

Survivor ödül oyununda yarışmacılar birbirine girince Acun, Parviz'i oyundan diskalifiye etti

PARVİZ DİSKALİFİYE EDİLDİ

İki yarışmacı kavga etmek üzere iken Yasin araya girdi ve sakinleştirmeye çalıştı. Bu tartışma sonrasında Acun Ilıcalı hem Parviz'e hem Burak'a birer teknik faul verdi. İki tarafın sakinleşmesi sonrasında devam eden oyunda Burak ile Parviz arasındaki bir pozisyonda kamera kayıtlarına bakıldı. Ve Acun Ilıcalı, Parviz'in oyundan diskalifiye edilmesine karar verdi.

Survivor ödül oyununda yarışmacılar birbirine girince Acun, Parviz'i oyundan diskalifiye etti

YUNUS EMRE VE YASİN DE TARTIŞTI

Survivor'da gönüllüler takımından Yunus Emre ve Yasin arasında da oldukça gergin anlar yaşandı. Yunus Emre ile Yasin arasında ada konseyi sonrasında tartışma çıktı. İkili arasındaki sözlü tartışma gittikçe büyüyünce Yasin ile Yunus Emre, birbirlerinin üzerine yürümeye başladı. İki yarışmacıyı, takım arkadaşları zor ayırdı. Oyun alanında meydana gelen tartışmaya ünlüler takımından yarışmacılar da sakinleştirmek için dahil oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Olaylı geçen oyunun kazananı ise uzun zamandır ödül oyunu kazanamayan Gönüllüler takımı oldu. Gergin geçen oyun sonrası havuz başına giden yarışmacılar et yemeğinin tadını çıkardı.

Survivor ödül oyununda yarışmacılar birbirine girince Acun, Parviz'i oyundan diskalifiye etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (36)

Tac mahal:

Tv8 ağır şekilde Rtük tarafından cezalandırılması gerekir diye düşünüyorum.Tv8 kapatılması doğru bir davranış olacaktır.

47
12
yanıtYanıtla
emoli:

Neyin peşindesin anten, millet evde hapis bi bunu seyrediyor

yanıt5
yanıt7
Tac mahal:

Lütfen karşıt yorumlarımızı doğru üslub içinde ifade edelim.

yanıt2
yanıt1
Matrak:

Bırakın bu adamın programını, reklamını yapmayın. Sinir bozucu herif.

24
9
yanıtYanıtla
RTÜK:

küfür, şiddet, kavga, dedikodu, onur kırıcı davranışlar, kendini olmadığı kişi gibi göstermeye çalışan sahte kahraman hareketleri, şu adamın bütün programları hatta kanalı acil kapatılmalı. . .

17
10
yanıtYanıtla
Dursun Atmaca:

Sercanın sinirli agrasif saldırgan tavrı evimizde biz seyircileri de sinirlerini bozmaktadır. Zaten evlerimizde izole durumundayız. Ya düzgün efendice yarışsın yada gereği yapılsın. Normalde spor proğramı keyifle izliyoruz. Ama böyle giderse birçok insan bu durumdan rahatsız olmaktadır. Proğramı takip etmiyeceğiz.

yanıt4
yanıt2
Bg:

Gsli misin

yanıt0
yanıt2
yazık:

ülke can derdinde bunlar haala yarışma derdindeler.

11
5
yanıtYanıtla
Adsiz:

Ne yapalım hastalık için elimizden gelen ancak evde oturmak evde oturunca da doğal olarak Acun Survivor??

yanıt0
yanıt1
Atmaca:

Millet olüyor bunlar show peşinde Allah belanızı versin

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title