Haberler

Karantinada olan Ece Uslu, para koleksiyonunu paylaştı

Güncelleme:

Evinde karantinada olan oyuncu Ece Uslu, bu süreci verimli geçirebilmek içim yıllardır sakladığı para koleksiyonunu takipçileriyle paylaştı. Paralarının fotoğrafını paylaşan oyuncu, 600 bin TL'sini gözler önüne serdi.

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan ve 37 bin 800'den fazla kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs salgını Türkiye'ye de sıçradı. Önlem amaçlı evlerine kapanan ünlü isimler ise doğal halleri ve yaptıklarını takipçileriyle paylaşmaya başladı. Bu isimlere son olarak Ece Uslu katıldı ve takipçileriyle para koleksiyonunu paylaştı.

600 BİN TL'SİNİ PAYLAŞTI

Bir süredir fotoğraf arşivini takipçileriyle paylaşan Uslu, bu defa para koleksiyonundan iki parçayı görücüye çıkardı. Türk Lirası'ndan altı sıfır atılmadan önceki döneme ait 100 ve 500 bin liraları takipçileriyle paylaşan Uslu bunların üzerine düştüğü notlarla da takipçilerini güldürdü.

Evde olduğu vaktini boş geçirmek istemeyen Ece Uslu, bu süreçte uzman kişilerle canlı yayın yaparak takipçilerine faydalı bilgiler vermeyi de ihmal etmiyor.

Karantinada olan Ece Uslu, para koleksiyonunu paylaştı

Karantinada olan Ece Uslu, para koleksiyonunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Ece Uslu Türkiye Haberler

500

Yorumlar (8)

Tac mahal:

Boş işler.Reklamdan başka bir şey değil.

15
2
yanıtYanıtla
SAMİ:

Para kolleksiyonculuğu neden boş iş olsun ki.?

yanıt2
yanıt0
Konuk11:

Merhaba

yanıt1
yanıt1
Tac mahal:

Kolleksiyonerlik başka bir şey,bu tavır başka bir şey.Bende kolleksiyonerim.Üstelik bu konuda belgem var.

yanıt3
yanıt0
haham:

şaka mı bu. bu nasıl bağış

1
1
yanıtYanıtla
komikti:

hahahaha, , , iyi şakaydı haham. . güldürdün bizi

yanıt0
yanıt0
şAKAM:

Nasıl olacak, tabii ki egemen bağış. . .

yanıt0
yanıt0
vay be:

100 bin TL 1991 yılı sonlarında çıkmıştı. 250 bin ve 500 bin lik banknotlar o zaman yüksek enflasyon sebebi ile 1992 yılı içerisinde çıktı. hey gidi günler. o zamanlar ben askerdeydim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title