Haberler

İki kadını darp eden türkücü Yusuf Harputlu'ya 9 ay hapis cezası verildi

Güncelleme:

Bir alışveriş merkezinde girdiği mağazada iki kadın çalışanı darp eden ünlü türkücü Yusuf Harputlu, 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. 5 yıl içerisinde suç işleyen Harputlu'nun hapis cezası ertelenmedi.

Geçtiğimiz yıl mağaza çalışanı iki kadını darp eden ve dükkandaki mallara zarar veren türkücü Yusuf Harputlu, 9 ay hapse mahkum edildi.

CEZASI ERTELENMEDİ

Günaydın'da yer alan habere göre: Harputlu tarafından darp edilen iki kadın çalışan, olay sonrası başvurdukları devlet hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra darp raporuyla birlikte Alibeyköy Polis Merkezi'ne başvurarak Yusuf Harputlu'dan şikayetçi oldu. Türkücü Yusuf Harputlu, 9 ay hapis cezası aldı. Harputlu, geçtiğimiz yıllarda da 'Kasten yaralama' suçundan hapis cezasına çarptırılmıştı. 5 yıl içinde başka suç işlediği için cezası ertelenmedi.

İki kadını darp eden türkücü Yusuf Harputlu'ya 9 ay hapis cezası verildi

"BEN DEĞİL KUZENİM YAPTI"

Yaşanan olay sonrası konuşan türkücü ise dayak atan kişinin kendisi değil, kuzeni olduğunu söyleyip "Kuzenim Serdar bana çok benziyor. Haberi şimdi gördüm, olayı amcamdan duydum. O semte hiç gitmedim, dediğiniz AVM'yi bilmiyorum" demişti.

Kaynak: Magazin

Yusuf Harputlu Dilek Yaman Mahkum Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

istanbullu:

yav kardesim dogudan geliyor bu ayilar sizde aman cok güzel sesi var diye iki sak sak bi tak tak artist yapiyorsunuz bunlari alsana öküz iste gitsinler memleketlerine bize ayak uyduramaz bunlar

14
190
yanıtYanıtla
Ertugrul. Ertug:

Istanbullu olmussun ama ADAM olamamışsın seni gidi ayrilikci bolucu beyinli seni

yanıt8
yanıt5
Baba:

sen istanbula ayak uydurabildin mi ? beyni olmayip fikri olan arkadaş

yanıt8
yanıt6
ISTANBULLUYA:

CEVAP

yanıt0
yanıt0
usen be yaaaağğğ:

bu insanlıktır doğusu batısı olmaz hitler mussolini bunlara benzer liderler senin medeniyet dediğin batı yönünden çıkıyor eline beline diline hakim ol geriye ne kalıyor

yanıt1
yanıt0
remö:

senin gibi kirli zihniyetler yüzünden ülke bu halde. Aklı yok fikri var derler ya aynen öyle. Doğu Batı Hepsi bizim. ayıptır günahtır adam olmak bu kadar zor olmasa gerek

yanıt47
yanıt1
Asya:

Bu gerizekalı yüzünden nerdeyse işten atilacaktim kendisi dolandırıcı sahtekar asagiligin tekidir anlamadığım bunu kim adam yaptı Allah a havale ediyorum onu Yusuf Harputlu Allah indan bulursun inşallah senin yüzünden kaç kişi işten atilacakti vicdansız

23
4
yanıtYanıtla
kiro:

daha öncekinidemi kuzenin yapti

20
7
yanıtYanıtla
sessiz:

nihat doğan ın taşeron firması gibi. . .

22
0
yanıtYanıtla
tusem:

iki sarkı . türkü söyleyen ünlü türkücü oluyor. neresi ünlü.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title