Haberler

Sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı, özür diledi

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan programında kendisiyle ilgilenmeyen doktorlar hakkında söylediği sözler nedeniyle tepki çeken Müge Anlı, sağlık çalışanlarından özür diledi.

Yıllardır ATV'de yayınlanan programında kayıpları ve cinayetleri çözümleyen Müge Anlı, dün yayınlanan programında migren iğnesi yaptırmak için hastaneye gittiğini, ancak salgın nedeniyle hastaneye girmek istemediğini ve arabasında iğne olmak istediğini söyledi. Ret cevabı alan Anlı canlı yayında "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" dedi. Bu sözlerinden dolayı tepki çeken Anlı, dün akşam A Haber'e telefonla bağlanarak kendisini savundu.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDETE KARŞIYIM"

Sözlerinden dolayı sosyal medyada gündem olan Müge Anlı, A Haber yayınına bağlanarak şunları söyledi: "Sağlık çalışanlarımıza iyi dileklerimi iletmek isterim. Bu büyük salgın ortamında canları pahasına görev yaptıklarını görüyor ve onlara herkes gibi minnet duyuyorum. Geçtiğimiz programlarımda onlar için dileklerimi izleyicilerimiz biliyor. Allah'tan onlara güç kuvvet vermesini diledik. Her dönem sağlık çalışanlarına şiddete karşı çıktım. Programlarımda bu olaylara karşısında verdiğim mesajların hepsi arşivlerde. Yıllardır da 2 tıp uzmanıyla çalışıyorum."

"KORONALI OLARAK GÖRÜLDÜĞÜM İÇİN HASTANEYE KABUL EDİLMEDİM"

"Bugünkü yayında, dün özel bir hastaneye gitmek istediğimi ve başım ağrıdığı için muhtemel koronalı olarak görüldüğüm için hastaneye kabul edilmediğimden bahsettim. 4 gün boyunca çok şiddetli bir baş ağrısı çektikten sonra gerçekten dayanılmaz bir hal aldı. En son iğne yaptırmak istedim. Bu tür iğnelere karşı önceden alerjik reaksiyonum geliştiği için hem de bu iğnenin ölüm riski olduğu için tam teşekküllü bir hastanede yaptırmam gerektiriyor."

Sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı, özür diledi

"ANLATMAMIN SEBEBİ HEDEF GÖSTERMEK DEĞİLDİ"

Hastanede görevli doktor bey beni kabul edemeyeceklerini, baş ağrım olduğu için evde iğne olmam gerektiğini söyledi. Ben anlattım, 'yıllardır size geliyorum içeri alamıyorsanız bari arabada iğne olayım bir şey olursa hastaneye alırsınız' dedim. Benim bu yaşadığımı anlatmamın sebebi hedef göstermek değildi. İsim bile vermedim. Ama vatandaşlarımızın benzer sıkıntılar çekebileceğini düşünerek bu olaydan söz ettim. Çok daha kritik durumlarda hasta kabul etmemesi telafisi mümkün olmayan durumlara yol açabilir."

"KALBİ KIRILANLAR VARSA ÖZÜR DİLERİM"

"İzleyicilerim yayın sırasında ve sonrasında aynı durumu yaşadıklarından dolayı yüzlerce mesaj gönderdiler. Ben durum tespiti yapmak isterken aldığım bu kötü yorumlardan dolayı üzgünüm. Ama asıl üzüntüm koskoca sağlık sektörünü hedef almışım gibi gösterilmeye çalışılması. Zaten işleri başlarından aşmış doktorlarımızdan, konuyu tam olarak anlatamadığım için kalbi kırılanlar varsa özür dilerim."

Sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı, özür diledi

MÜGE ANLI NE DEMİŞTİ?

Migren ağrısı nedeniyle iğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı, doktorların tavırlarından memnun olmadığını söyleyerek "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullanmıştı. Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini anlatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cep Telefonu Müge Anlı Migren Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (88)

Tac mahal:

Özürünü kabul etmiyoruz.Derhal işine son verilsin.

28
23
yanıtYanıtla
Adinizi yaziniz:

Arkadas kafayi bulmus kendini fabrikator falan zannediyor nede olsa hayal kurmak bedava.boyle insanlar ayaklari yere saglam basan bi esasli bi kadini elestirir ya en gicik oldugum durum.

yanıt1
yanıt3
YASİN:

Videosunun tamamını izledinmi bugün youtube da var gir bak sen kimsin işine son verilsin diyorsun sen ilk önce haddini bil

yanıt4
yanıt2
müge anliyi:

senin fabrikanda calisan bi iscinle karistirdin galiba patron

yanıt5
yanıt2
serkan:

özüre gerek yoktu bence senin kimleri neyi kastedtigini biz biliyoruz yinede asaletini gösterdin sana yakisiyor seninle polemik yapan saglikci varsa biz onlari kabul etmiyoruz

16
19
yanıtYanıtla
Meltem:

Aynen öyle öz eleştiriyi herkes yapabilir niye her şeyin altında bir şey aranır anlamıyoruz .

yanıt0
yanıt0
Fatma:

Ben seviyorum Müge’yi açık sözlü doğruyu ve yanlışı biliyor

13
19
yanıtYanıtla
Mehmet TUNÇER:

kendini elitinde elitin üstünde gören bir kendini bilmez herkesi kendisi gibi saçma sapan iş yapıyo sanıyor sağlıkçıları alkışlıyorum bu kendini beğenmişi hastaneye geldiği zaman İtalya sağlıkçılarına havale edin onlar baksınlar. . .

18
9
yanıtYanıtla
meliksah:

müge anlı çok haklı başka rahatsızlığımız var hastaneye gidemiyoruz

16
7
yanıtYanıtla
Türk:

Çok sıkıntılı olursan alıyorlar, , 112 den yardım alabiliyorsun. . yoksa başım kaşınıyor, ayakkabım vurdu diyen de gider. . Güzelce de virüsü kapar sağlamken daha sıkıntıya düşersin

yanıt4
yanıt0
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title