Haberler

    Son Dakika: Corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak taburcu...

    Galatasaray'da Fatih Terim ve Yusuf Günay'ın ardından bir iyi haber de Abdurrahim Albayrak'tan geldi.

    Galatasaray'da Fatih Terim ve Yusuf Günay'ın ardından bir iyi haber de Abdurrahim Albayrak'tan geldi. Abdurrahim Albayrak, bugün itibarıyla kaldığı hastaneden taburcu olacağını ve tedavisinin kalan kısmına evinde devam edileceğini açıkladı.

    Abdurrahim Albayrak'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımı şu şekilde;

    "14 gündür Koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden bugün taburcu oluyoruz. Tedavimin kalan kısmına evde devam edilecek. Benimle özveriyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, aileme, dualarını esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyor; tüm hastalara acil şifalar diliyorum."

    Corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise dün hastaneden taburcu olmuşlardı.

    EŞİ VE ÇOCUĞUNDA DA TEST POZİTİF ÇIKMIŞTI

    Abdurrahim Albayrak, 18 Mart tarihinde corona virüs şüphesi ile hastaneye kaldırılmıştı. Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak ve oğlu Hikmet Albayrak'ın da test sonuçları pozitif çıkmıştı. Hikmet Albayrak, geçtiğimiz günlerde iyileştiğini açıklamıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Abdurrahim Albayrak Fatih Terim Koronavirüs Galatasaray Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title