Haberler

Okan Buruk: Göksel Gümüşdağ hasta yatağında Milli Dayanışma Kampanyası için çok çalıştı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Başkanımız Göksel Gümüşdağ hasta yatağında Milli Dayanışma Kampanyası için çok çalıştı, emek verdi. Onun da en kısa zamanda aramızda olmasını istiyoruz. Onu güçlü ve dimdik bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, koronavirüs tedavisi gören Göksel Gümüşdağ'ın son durumu hakkında bilgi verdi. A Spor'a konuşan Buruk, şu açıklamalarda bulundu:

"Herkes gibi biz de evde kalın çağrısına uyanlardanız. Hiçbir şekilde dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Zor bir süreç. Herkes bu süreci yaşıyor. Özellikle çevremizde, yakınen tanıdıklarımızda bu hastalığa yakalanan arkadaşlarımız var. Bu yüzden evde kalmak çok önemli. Çok dikkatli olmalıyız. Bu hepimiz için bir sınav. Oyunculara verdiğimiz programlar var. Özellikle kondisyonerimiz oyuncuları yakından takip ediyor. Cuma gününe kadar izin vermiştik. Ancak bu kararı yeniden gözden geçireceğiz. Şansımız profesyonel bir takıma sahibiz. Karakter olarak bakıldığında profesyonelliklerini ön planda olan bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu anlamda oyuncularıma çok güveniyorum.

"GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'I GÜÇLÜ VE DİMDİK GÖRMEK İSTİYORUZ"

Tabii ki futbollu günleri özlüyoruz. Biz de iyi bir sürecin içerisine girmiştik hem Avrupa'da hem de Türkiye'de. Bunların hiçbir şekilde önemi yok. Her şeyin başı sağlık. Yardım kampanyalarına katılan spor ve sanat camialarındaki isimler çok doğru örnek teşkil ediyorlar. Biz de Başakşehir olarak dün sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya deste olmaya karar verdik. Başkanımız Göksel Gümüşdağ hasta yatağından bu kampanya için çok çalıştı, emek verdi. Onun da en kısa zamanda aramızda olmasını istiyoruz. Onu güçlü ve dimdik bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Göksel Gümüşdağ Başakşehir Okan Buruk Haberler

500

Yorumlar (2)

misafir:

Fb al okan buruku ali koç uyan artık al okan hocayı her yıl şampıyonluğa oyna şu an türkiyenin en iyi genç teknik direktörü.Büyük kulüplerden kime hoca ihtiyacı var fenerin işte fırsat........

0
1
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Bir gs taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum bu kardeş sana 100 de 100 katılıyorum ama fenerbahçede sorun hoca değil yönetiminin iş bilmezligi okan hocayı da yerler bu beceriksizler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title