Haberler

    F.Bahçe 20 yılda 100 futbolcuyu bedava gönderdi

    Sarı lacivertliler transferde alırken de, gönderirken de akıl almaz hatalar yaptı.

    Sarı lacivertliler transferde alırken de, gönderirken de akıl almaz hatalar yaptı. Alex, Tuncay, Aurelio, Rüştü, Gökhan, Caner gibi milyonlarca Euro'luk değerlerin bedava gidişine göz yumuldu.

    Fenerbahçe'nin mali kriz yaşamasının en önemli sebebi elbette ki transferde yapılan hatalar... Dijital dergi Spor Arena Plus, sarı lacivertlilerin son 20 yılda, sadece alırken değil, gönderirken de ciddi yanlışlar yaptığını ortaya koydu. Aralarında Alex, Tuncay Şanlı, Aurelio, Rüştü Reçber, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in de yer aldığı, toplamda 150 milyon Euro'yu aşkın bonservis parasının ödendiği 100 futbolcunun tek kuruş kazandırmadan gitmesine göz yumuldu. Bu detaylı ve çarpıcı araştırma Dergilik'te yayınlanan Spor Arena Plus'ta.

    FUTBOL VE OLiMPiK BRANŞLAR SPOR ARENA PLUS'TA

    Dergilik'te yayınlanan Spor Arena Plus, nisan sayısı kapağına dünya şampiyonu cimnastikçi ibrahim Çolak'ı taşıdı. 'Olimpik Anneler' kampanyasında yer alan annesi Sultan Çolak'la birlikte objektiflerin özel poz veren başarılı sporcu, şampiyonluğa giden yolu ve hedeflerini anlattı. Spor Arena Plus'ta futbolun yanı sıra tüm olimpik branşlardan özel haber ve araştırmalar yer alıyor.

    AVRUPA'NIN 5 BÜYÜK LiGiNi SOLLADIK

    Teknik adam değişiminde Avrupa'nın 5 büyük ligine büyük fark attık. Çarpıcı rakamlar Spor Arena Plus'ta.

    KENDi ÇOCUKLARINA DAHi ACIMADILAR

    Steffi Graff, Jennifer Capriati, Jelena Dokic, Mary Pierce ve diğerleri. 'Acımasız' babaların çektirdiği acılar...

    TÜRK FUTBOLU BUNU DA GÖRDÜ!

    1997 Temmuz'unda Köln'de oynanan Beşiktaş-Trabzon maçının hakemleri kimlermiş, inanamayacaksınız...

    TÜRKiYE'NiN YENi UMUDU

    DÜNYA Superbike Şampiyonası nda yarışan milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu da Spor Arena Plus'a özel röportaj verdi.

    SPOR ARENA PLUS 'DERGiLiK' UYGULAMASINDA

    Dijital dergi Spor Arena Plus'ı, IOS ve Android işletimli tüm akıllı telefonlardan ve tablet bilgisayarlardan 'Dergilik' uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz.

    SPOR ARENA PLUS ÇAĞDAŞ YAZARLARI iLE FARK YARATIYOR

    · ÜNAL ÖZÜAK · ADiL DEMiRÇUBUK · ÇETiN CEM YILMAZ · MURAT FEVZi TANIRLI · SERHAN OYTUN EROĞLU · REŞAT KÖSTEM · KEREM AKBAŞ · HÜSEYİN ÖZKÖK · ARİF DOĞAN · AYHAN TURGUT · KORAY DURKAL · UMUT HIZDiL

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title